dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Copiii tăi vor şti că tata a fost un EROU!''. A sărit să-şi scoată vecinii din flăcări, dar nu a mai avut putere să se salveze şi pe el: 'De ce te-a luat Dumnezeu de lângă copilaşii tăi?'

14 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Eforie Nord trece prin momente cumplite. Un incendiu izbucnit joi seară, la o casă, a lăsat fără tată doi copilaşi. Un tânăr de 31 de ani a murit şi alte trei persoane au suferit arsuri grave după ce flăcările au cuprins o locuinţă. Tânărul care a murit este acum numit ''erou'' după ce a intrat în flăcări şi a încercat să-i salveze pe cei trei.

Apelul la 112 a fost făcut puțin după ora 21.30 şi anunţat un incendiu ce a izbuncit la o casă de pe strada Mărășești, din Eforie Nord. Incendiul se manifesta cu flăcări mari și degajări uriașe de fum. Imediat la faţa locului au ajuns pompierii de la ISU Dobrogea cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

''Era fum! Era fum rău! Am dat eu să intru, să mă duc să o iau pe mamaie'', a spus un martor, pentru observatornews.ro.

La faţa locului, au ajuns şi mai multe ambulanțe SMURD și SAJ. Au fost găsite patru victime.

„O victimă decedată, carbonizată, a doua victimă, conștientă, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, a treia, conștientă, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și a patra, intoxicată cu fum, hipertensivă”, a declarat Claudia Tatarici de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, iar cazul a ajuns în atenţia Poliţiei. 

Martorii spuneau că familia se luase la ceartă și unul dintre bărbați aruncase, la nervi, o sticlă cu benzină în centrală, potrivit europafm.ro.

Din păcate, în incendiu, şi-a pierdut viaţa un tânăr de 31 de ani, tatăl a doi copii. La vederea flăcărilor, acesta nu a ezitat şi a sărit să scoată din foc victimele, doi bărbați, de 53 și 65 de ani, și o femeie de 80 ani. Din păcate, el nu a mai avut putere să se salveze.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

„Dumnezeu sa te ierte, fratele meu drag, ce ne-ai făcut tu nouă, de ce ne-ai lăsat pe toți cu inimile frânte, de ce, de ce te-a luat Dumnezeu de langa copilasii tai mici?? Nu te voi uita niciodată, vei fi în sufletul și inima noastă acolo pentru todeauna”, a scris sora tânărului, pe Faebook. 

Postarea ei a adunat alte zeci de mesaje de condoleanţe şi de încurajare.

„Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere”

„Un erou si un OM in adevaratul sens al cuvantului ! Si-a pus mai presus de el semenii! Dumnezeu sa l aiba in paza LUI ! Suntem socati, pare ireal ce s a intamplat ! O tragedie cumplita care va marca vietile tuturor celor implicati ! Doi copii mici fara tata, o mama indurerata, frati distrusi, o sotie marcata pe viata, dar cel mai dureros o viata curmata in cel mai dureros mod, un destin cu aripile taiata din zbor! Si ne intrebam de ce ?!! Dar intrebarile noastre mereu raman fara raspuns ! Condoleante”

„Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace! Prea tânăr , un om bun și respectuos trist. Foarte trist și dureros”.

"Da nu-i corect , avea copilași de crescut. Sincere condoleante familiei!"

"Să vă dea D-zeu putere, să treceți peste pierderea suferită! Sincere condoleanțe!"

"Copiii tăi vor creşte şi vor şti că tata a fost un EROU"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233