dobroge.tv

Live

Cele mai bune firme din județul Constanța au fost premiate

28 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cele mai bune firme din județul Constanța au fost premiate aseară în cadrul unei gale care a avut loc într-un restaurant din stațiunea Mamaia. Pe primul loc s-au clasat cei mai buni antreprenori din municipiu.

Evenimentul „Topul județean al firmelor 2021” a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură. Seara a curs într-o atmosferă relaxantă și elegantă. Nu au lipsit nici momentele muzicale care au fost susținute de Marian Gănescu, saxofon, Iana Novac, soprană și tenorul Octavian Dobrotă.

"Este cel mai important să înțelegem cu toții că suntem toți o comunitate, că ne dorim același lucru: să așezăm județul Constanța pe harta României pe un loc bine meritat astfel că trebuie să înțelegem că atât noi ca aliat și reprezentant al mediului de afaceri trebuie să fim toți uniți. Motiv pentru care vă transmit din nou un mesaj de a ne fi aproape și de a găsi în CCINA un partener de nădejde. De asemenea, avem o tombolă cu premierii speciale și le mulțumim și sponsorilor care au oferit premiile pentru tombolă", a spus Ruxandra SERESCU, director CCINA Constanța.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233