dobroge.tv

Live

''NU mai pot! Copilașul meu bolnav de cancer și acum soțul meu!''. Povestea Andreei este una greu de închipuit şi are nevoie de mare ajutor: ''Doamne Dumnezeule, câte ne mai dai de dus?''

''NU mai pot! Copilașul meu bolnav de cancer și acum soțul meu!''. Povestea Andreei este una greu de închipuit şi are nevoie de mare ajutor: ''Doamne Dumnezeule, câte ne mai dai de dus?''
30 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Povestea Andreei Ilina este una greu de închipuit. Soțul ei, Alin, a fost diagnosticat cu astrocitom difuz, o tumoră canceroasă localizată în creier. După ce a fost operat în țară, bărbatul a rămas cu o semipareză pe partea stângă a corpului.

Dacă ar fi fost atât, ai fi zis că Andreea e doar una dintre multele femei ai căror soți au avut neșansa de a se îmbolnăvi de cumplita maladie care a luat atâtea și atâtea vieți. Însă în povestea Andreei a apărut o altă nenorocire. Aceeași boală l-a lovit și pe fiul ei, Denis. La numai 2 anișori, băiețelul a dezvoltat un rabdomiosarcom, o formă de cancer ce cuprinde țesuturile moi.

Și soțul și copilul au fost operați, dar amândurora le-a recidivat boala. Astăzi, Alin este într-o stare foarte gravă și trebuie operat din nou de urgență, scrie salveazaoinima.ro.

Tumora are deja 7 centimetri, dar operația costă 17.000 de euro, este peste puterile noastre. "Nu putem fără voi, oameni dragi, voi sunteți puterea noastră", spune Andreea, disperată să-și salveze soțul de la moarte.

Veniturile familiei sunt mult prea mici pentru a putea strânge vreodată suma respectivă. Alin are pensie de handicap de câteva sute de lei, iar Andreea nu poate lucra deoarece e nevoită să aibă grijă și de el și de Denis, care în prezent face chimioterapie.

E greu de imaginat prin ce trece această soție și mamă! Andreea a fost aruncată direct și fără pregătire într-o luptă extrem de greu de purtat. Săraca femeie de 26 de ani încearcă să fie eroina ambilor băieți din viața ei, și a soțului și a fiului! Dar singură nu poate obține victoria pentru amândoi deoarece e imposibil să lupți pe două fronturi. Din fericire, împreună îi putem oferi forța necesară pentru a răzbi în tumultul care i-a cuprins sufletul.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate oferi acestei familii speranța și puterea de a merge înainte cu încrederea că totul va fi bine. Depinde de noi să schimbăm firul acestei povești dramatice!

Vă rog din suflet, nu îmi lăsați copilul fără tată, vă implor!

Donații se pot face în conturile deschise de către Asociația „Salvează o Inimă”, pe numele ALIN ILINA

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania din Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie specificat numele: ALIN ILINA

Andreea a postat şun mesaj dureros pe reţelele de socializare. în care îi roagă pe cei care l-au ajutat pe micuţul Denis, să-i întindă o mână de ajutor şi soţului ei.

"L-ați salvat pe Denis. Acum vă implor să-l salvați pe tatăl lui Denis.

Soțul meu a căzut miercuri din picioare, în timp ce mergeam la control cu Denis. Am strigat după ajutor și s-au strâns mulți oameni. A venit ambulanța și l-au dus la spital unde am aflat că soțul meu are o tumora de 7 cm pe creier care trebuie operată de urgenta, costul operației este de 17.000 euro. Soțul meu trebuie operat mâine.

NU mai poooot! Copilașul meu bolnav de cancer și acum soțul meu!

Strig la Dumnezeu, poate mă aude!

DE CE?

Abia am reușit să-mi salvez copilul, Denis încă face tratament pentru a învinge cancerul. Acum trebuie să lupt și pentru soțul meu.

Doamne Dumnezeule, câte ne mai dai de dus? Când ne vom putea bucura și noi de viața asta? Cum să fac? Va rog să-mi salvați și soțul. Vă implor.

Totul s-a întâmplat foarte repede. Noi suntem în Turcia unde Denis a fost operat de cancer iar acum face chimioterapie. Eram în drum spre spital pentru controlul lui Denis iar în lift, tatăl lui Denis a căzut fulgerat, mâinile i s-au încleștat pe cărucior iar în cădere, căruciorul s-a răsturnat: erau amândoi prăbușiți la pământ, și Denis și tatăl lui. Eu am încremenit, am început să țip după ajutor. S-au strâns mulți oameni în jurul nostru care au încercat să ne ajute. Oamenii i-au pus ceva sub cap soțului care se lovise cu capul de gresie și îi curgea sânge din gură iar eu am sărit să-l ridic pe Denis care căzuse cu căruciorul. Denis plângea și îl striga pe tatăl lui: “tati, tati!” Oamenii au chemat ambulanța iar eu i-am rugat să îl ducă la Medical Park, spitalul care l-a salvat pe Denis și care mă rog la Dumnezeu să-mi salveze și soțul.

Abia am terminat de achitat tratamentul și operația copilului iar acum trebuie să achităm de urgentă 17.000 euro pentru a-i salva viața soțului meu. Nu știu câtă suferință mai pot duce însă trebuie să rămân în picioare până când soțul meu se va vindeca.

Trebuie să ne întoarcem acasă împreună, toți trei: Denis și tatăl lui și cu mine.

Vă implor să vă rugați pentru familia noastră. Vă implor să ne ajutați cu cât puteți, de această dată pentru viața tăticului lui Denis.

Dumnezeu să vă răsplătească înzecit", a scris tânăra pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233