dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Bărbatul căutat de familie de la sfârşitul lunii octombrie, a fost găsit mort. Avea 52 de ani şi a lucrat la Serviciul de Ambulanță

04 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un fost angajat al Serviciului de Ambulanță a fost scos fără viaţă din canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, în zona Lacului Tașaul. Avea 52 de ani şi era dat dispărut de familie de câteva zile. A fost descoperit astăzi, mort, aproape de malul canalului. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, în aşteptarea familiei care urmează să facă identificarea oficială. Surse din anchetă spun că în trecut, bărbatul fusese implicat într-un accident cu ambulanţa şi fusese găsit băut. Un pescar a sunat la 112 iar pompierii au scos trupul fără viaţă pe mal.

"În jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apa Canalului Dunăre Marea Neagră - Port Luminița o persoană plutește la suprafața apei. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au scos trupul din apă, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul. Din cercetările efectuate a fost stabilită identitatea persoanei ca fiind un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Persoana în cauză figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 29 octombrie. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a declarat insp. de poliție Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233