dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Doi tineri prinși de jandarmi cu droguri, în toaleta unei săli de jocuri

CONSTANȚA. Doi tineri prinși de jandarmi cu droguri, în toaleta unei săli de jocuri
07 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 23.30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au efectuat un control inopinat, pe linia combaterii comsumului de tutun in spaţii închise, la o sală de jocuri situată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

În timpul controlului echipajul de intervenţie a constatat că, în toaleta din interiorul sălii de jocuri, se aflau două persoane de sex bărbătesc care pregăteau o țigaretă cu o substanță vegetală de culoare verde-gălbui. În urma controlului corporal, asupra celor doi au fost găsiți muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific.

În aceeaşi noapte, dar în data de 6 noiembrie, la orele 03:30, tot în cadrul unei misiuni de patrulare, pe str. Egretei din municipiul Constanţa, jandarmii constănţeni au observat două persoane de sex bărbătesc care, la vederea echipajului de jandarmi, au prezentat un comportament agitat, iar unul dintre cei doi a încercat să fugă.

După imobilizarea de către jandarmi, la efectuarea controlului corporal, asupra celor două persoane a fost găsit un plic de plastic care conținea muguri vegetali de culoare verde-gălbui.

Toate persoanele in cauza au fost transportate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise in conformitate cu legea 143/2000.


Sursă foto: IJJ Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233