dobroge.tv

Live

„Te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea”. Florina s-a stins la doar 41 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Două fetițe au rămas fără mamă

„Te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea”. Florina s-a stins la doar 41 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Două fetițe au rămas fără mamă
10 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia Florinei, o profesoară de la Facultatea de Inginerie- Horticultură, de la Universitatea din Pitești, care s-a stins din viață la doar 41 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Acum, două fetițe vor crește fără mamă.

Universitatea din Pitești mai pierde un cadru didactic dedicat, un suflet mare, un OM cu mare dăruire didactică și vai, din nefericire, atât de tânăr. Zbor lin spre rai, Florina Uleanu … Dumnezeu să îți odihnească în pace, sufletul”, a transmis rectorul Dumitru Chirleșanu.

Familia Florinei este devastată de durere. Soțul a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: „Cu durere în suflet de neimaginat va spun ca Florina a pierdut bătălia cu aceasta nemiloasa și perfida boala numita cancer. Rămas bun scumpa mea soție Florina Uleanu , te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea. Pentru cei ce vor sa își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al Florinei se afla de aseară la capela bisericii Sfinții Martiri Brancoveni din Mioveni”, a scris soțul Florinei.

Toți cei care au cunoscut-o au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Cuvintele nu pot descrie acest om complex, desăvârșit, optimist și bun. Rămas bun, celei mai rare flori de pe acest Pământ, Florina Uleanu , pe care Dumnezeu a ales sa o conducă în Grădinile Sale! Vă mulțumesc pt modelul de om, de femeie, de mama, de profesionist pe care l-ati amprentat în viața mea! Mulțumesc pentru tot! Regret enorm aceasta pierdere! Veți rămâne mereu in inimile și amintirile noastre!”

„Mult prea devreme, de ceeeeee Doamneeee faci aceste alegeri? Om bun, acum pleci acolo sus la îngeri, vei fi îngerul celor dragi tie.... care acum sunt dărâmați de durere. Te voi pastră în suflet verișoara mea dragă Florina Uleanu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, om bun cu suflet cald. Drum lin spre Cer. draga mea. Condoleanțe familiei și multă putere de la Dumnezeu să treacă peste această durere imensă”

„Dumnezeu să-ți odihnească în pace sufletul tău bun,Florina dragă. Iar voua să vă dea Dumnezeu puterea necesară să depășiți această imensă durere. Fii puternic, Many. Drum lin spre Cer, om bun cu suflet cald”

„Ce veste tristă, Dumnezeu să o odihnească iar ție să îți dea putere să treci peste această durere imensă alături de fetele tele”

„Prea devreme! Dumnezeu s-o odihnească în pace! Multă putere de a putea depăși această tragedie. Drum lin spre cer, om frumos”

„Condoleanțe familiei, rămas bun om frumos.. să veghezi asupra familiei de acolo de sus. Ultima oară când ne-am văzut i-am promis c-o tund și data viitoare doar că știa că era ultima dată. Un caracter extraordinar”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233