dobroge.tv

Live

UPDATE. Cele două fetițe răpite de un prieten al concubinului mamei lor au fost găsite. Bărbatul a fost reținut

UPDATE. Cele două fetițe răpite de un prieten al concubinului mamei lor au fost găsite. Bărbatul a fost reținut
12 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Poliţia Braşov a emis, sâmbătă după amiază, alertă privind răpirea a două fete, surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani. Fetele au fost luate, vineri seară, de la domiciliul lor, de un bărbat, prieten al concubinului mamei lor, pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii.

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia a două minore, respectiv Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 12 ani şi Gecso Elena-Andreea, în vârstă de 10 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoştinţă a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00. Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliţie”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Autorităţile au declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. La oravtransmiterii acestei ştir se fac ample căutări, mai multe echipaje din judeţu Braşov efectuând verificări, în vederea depistării celor două fete.

UPDATE. Poliţia judeţeană Braşov anunţă că cele două surori în privinţa căror autorităţile au emis alertă privind răpirea au fost găsite în judeţul Prahova.

Bărbatul care le-a luat, vineri, de la locuinţa lor, sub pretextul că le duce la un grătar, să se joace cu alţi copii, se află în custodia poliţiştilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov”, transmite IPJ Braşov.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Galerie Foto

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Cultură cu de toate

Retrospectivă

Reteta Sanatatii

Sarcina cu risc

Reteta Sanatatii

Boala paradontală

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233