dobroge.tv

Live

Rugăciunile a mii de oameni au făcut ca Ecaterina să poată să fie operată astăzi, spune părintele Nicolae Dima: „Harul lui Dumnezeu a lucrat cu putere asupra ei!”

Rugăciunile a mii de oameni au făcut ca Ecaterina să poată să fie operată astăzi, spune părintele Nicolae Dima: „Harul lui Dumnezeu a lucrat cu putere asupra ei!”
15 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ecaterina, fetița părintelui Nicolae Dima, unul dintre preoții de la Biserica Sfântul Nicolae, a intrat în operație astăzi, după mai multe zile în care a fost în comă. Părintele Vasile Ioana, colegul său de parohie, face apel la credincioși să se roage pentru copilă.

Marți va fi operată copila. Mi-a spus că ei acolo n-au mai plâns de foarte multă vreme. Acum o săptămână, plămânii ei aveau probleme, acum sunt sănătoși în întregime. Pentru ei, ca medici, în sine acesta este un miracol”, a transmis părintele Vasile Ioana, după ce a vorbit cu doctorul de la ATI, din Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, care se ocupă de caz, potrivit antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: Fetița unui preot a intrat în comă, după o durere de cap inexplicabilă: Ecaterina are doar 12 ani. Părintele a rugat credincioşii, cu lacrimi în ochi, să se roage pentru ea

Părintele Nicolae Dima îi îndeamnă pe credincioși să se roage în continuare pentru fiica lui care este supusă unei operații complicate.

Despre starea Ecaterinei, vineri 11 nov. Medicii sunt optimiști, Ecaterina este pe zi ce trece mai bine. Desigur, având în vedere starea ei grava de la început, acest mai bine înseamnă un progres pe care doar aparatele îl pot măsura. Este tot un comă, dar inima lucrează normal, respirația nu mai are nevoie de asistare permanentă ca în primele zile. Datorita acestei stări stabilizate, chirurgul a decis să facă intervenția pentru extragerea tumorii care a declanșat toată aceasta situație. Operația va fi marți și va fi complicată. Avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră, ca și până acum!

În urma cu 6-7 zile, starea Ecaterinei era extrem de gravă. Faptul că acum ea este stabilizată și putem programa operația se datorează cu certitudine harului lui Dumnezeu care a lucrat cu putere asupra ei! Rugăciunile făcute pentru ea, ca și mesajele de încurajare pe care le-am primit noi, părinții, ne-au copleșit prin numărul lor, prin bunătatea și delicatețea lor. Nu există cuvinte care să mulțumească pentru toate acestea. Vă încredințăm și noi iubirii lui Dumnezeu, Părintele nostru cel bun! Rugati-vă în continuare pentru Ecaterina și pentru echipa medicala care o îngrijește, dar si pentru toți copiii bolnavi și pentru părinții lor!”, a declarat Pr. Nicolae Dima.

Fetița părintelui a intrat în comă la câteva ore după o durere de cap

Totul a început cu o durere de cap. Ecaterina a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă. Părintele Vasile Ioana, colegul său de parohie, a spus săptămâna trecută că, după ce medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, doar rugăciunile oamenilor o mai pot salva pe fetiță.

Până acum câteva ore, familia părintelui Nicolae Dima trăia normal, așa cum trăim noi toți în viața de zi cu zi. A apărut o durere de cap inexplicabilă. Părinții fetiței au făcut investigații, au mers la spital, au căutat soluții și au descoperit un necaz.

Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare. Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei. S-a lăsat moale în brațele lui iubitoare.

Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator. Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină. Copila doarme de atunci și noi toți am intrat în rugăciune”, a declarat atunci Părintele Vasile Ioana.


Sursă foto: avereabisericii.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233