dobroge.tv

Live

Șoferița beată, care a ucis două fete aflate pe trotuar, va face sărbătorile acasă. Judecătorii au nevoie de timp pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii

Șoferița beată, care a ucis două fete aflate pe trotuar, va face sărbătorile acasă. Judecătorii  au nevoie de timp pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii
18 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Șoferița care a urcat băută la volan şi a ucis două fete aflate pe trotuar după ce a încurcat frâna cu acceleraţia Mercedesului pe care îl conducea a primit o veste incredibilă. Marcela Leonte va petrece sărbătorile în linişte alături de familie. Judecătorii şi-au dat termen până la 11 ianuarie 2023 pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii.

„Având nevoie de timp pentru a delibera, redacta şi pronunţa hotărârea, conform art. 391 alin.1 Cod de procedură penală, va stabili termen pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii la data de 11.01.2023. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luate faţă de apelanta inculpată Leonte Marcela. Menţine măsura controlului judiciar luată faţă de apelanta inculpată Leonte Marcela. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 16.11.2022”, a decis Curtea de Apel. Așa că șoferița ucigașă poate petrece relaxată sărbătorile de iarnă, la munte sau în sânul familiei, potrivit spynews.ro.

În luna august, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au condamnat-o pe Marcela Leonte la 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare însă Marcela Leonte a făcut apel. La termenul din noiembrie, judecătorii au amânat procesul în ianuarie 2023 şi au prelungit controlul judiciar pentru Marcela Leonte.

Conform procurorilor, aceasta avea un nivel de 1,25 g/l alcool pur în sânge și a accelerat în loc să frâneze, moment în care le-a accidentat mortal pe cele două fete: „În fapt, s-a reținut că, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din sectorul 2 al Municipiului București, dinspre Str. Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge (...) Când a ajuns la intersecția cu Str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susținere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176", menționa Parchetul, la momentul respectiv.

Marcela Leonte a primit o condamnare de 4 ani, cu un spor (după contopire) de șase luni, pentru că a fost beată. Din condamnare va fi scăzută perioada de șase luni petrecută în arest la domiciliu, așa că, practic, ucigașa va executa doi ani și jumătate, dacă nu comite alte infracțiuni în pușcărie, scrie spynews.ro.

Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233