dobroge.tv

Live

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Delta Tulcea, controale în cluburi și baruri

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Delta Tulcea, controale în cluburi și baruri
21 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectorii de prevenire tulceni au desfășurat în acest weekend verificări inopinate la operatori economici.

Misiunile pompierilor au vizat obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal urmărit a fost verificarea respectării numărului maxim de utilizatori și accesibilitatea căilor de evacuare.

În județul Tulcea, mai multe echipe de control aparținând Compartimentului Inspecției de Prevenire, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, au efectuat controale inopinate în locații în care cetățenii aleg să își petreacă timpul liber, mai exact cluburi și baruri în urma cărora au aplicat avertismente și amenzi pentru mai multe nereguli constatate.

Astfel, în cursul nopților de vineri și sâmbătă a weekend-ului ce tocmai a trecut, au fost controlate opt locații ce au ca obiect de activitate bar - alimentație publică. În urma controalelor au fost aplicate 16 avertismente și opt amenzi în valoare totală de 14.000 de lei. Principalele nereguli ce au fost constatate de către inspectorii de prevenire au fost instalații electrice cu defecțiuni ori improvizații.

În ceea ce privesc locațiile ce au ca obiect de activitate club, inspectorii de prevenire au controlat șase cluburi și au aplicat un număr de 10 avertismente și cinci amenzi în valoare totală 11.500 de lei. Principalele deficiențe constatate au fost lipsa iluminatului de securitate împotriva panicii, lipsa marcajelor pentru locurile de fumat, nerespectarea prevederilor legale privind fumatul, lipsa autorizației de securitate la incendiu precum și lipsa panoului de înștiințare potrivit căruia spațiul funcționează fără autorizație de securitate la incendiu.


Sursă foto: mesageruldesibiu.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233