dobroge.tv

Live

Felicia Ovanesian, despre lucrările de pe strada Ștefan cel Mare: „Nu lucrează nimeni, nu am absolut nicio actualizare la grafic, nu știu de ce nu lucrează nimeni”

Felicia Ovanesian, despre lucrările de pe strada Ștefan cel Mare: „Nu lucrează nimeni, nu am absolut nicio actualizare la grafic, nu știu de ce nu lucrează nimeni”
24 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

City managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate alături de primarul Constanței, Vergil Chițac, despre termenul de finalizare a lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare.

Termenul de finalizare pe Ștefan cel Mare este sigur iunie 2023, nu poate fi în 2025. De la ultima actualizare a graficului de execuție, pe care am făcut-o publică, nu mai există altă actualizare de la antreprenori. Acum nu mai lucrează nimeni acolo și este evident pentru toată lumea. E clar că nu lucrează nimeni. Nu se știe de ce. Pur și simplu nu se știe. În urmă cu șase luni, fiind eu personal nemulțumită cu mintea mea de femeie avocat și nu de inginer sau antreprenor, fiind nemulțumită de modul în care lucrările se derulează, am convocat întâlniri săptămânale cu fiecare dintre antreprenorii de la cele trei proiecte. În ultimele două luni, de la antreprenorul care lucrează pe Ștefan cel Mare aud aceeași poveste: de luni facem asta, de luni facem aia (...) Nu lucrează nimeni, nu am absolut nicio actualizare la grafic, nu știu de ce nu lucrează nimeni pe Ștefan cel Mare, nu știu. Cu ei ne întâlnim în fiecare joi și în fiecare joi ne spun: acum vine pavelele, acum vine nu știu ce”, a declarat Felicia Ovanesian.

Întrebare despre posibilitatea de reziliere, city managerul a declarat că aceasta există, însă este și un risc: „La momentul la care reziliez, trebuie să fac expertiză să văd ce s-a executat și ce a rămas de executat, după care să fac iar achiziție de lucrări. Achiziția de execuție lucrări poate să dureze un an. Și problema nu e că mă duc în 2025, ci că pierd banii. Dacă nu termin toate proiectele până în noiembrie 2023 pierdem banii, îi dăm de la noi, de la Bugetul Local”, a spus Ovanesian.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233