dobroge.tv

Live

ACCIDENT GRAV. Fată de 19 ani, rănită şi abandonată de iubitul ei care s-a urcat băut la volan, tânăra a reuşit să sune la 112

28 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O fată de 19 ani a ajuns la spital după un accident provocat de iubitul ei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a urcat beat la volan şi la ieşire din localitatea Berecuţa a sărit cu maşina într-un canal de pe marginea şoselei, potrivit opiniatimisoarei.ro. Cei doi se întorceau acasă de la o petrecere de majorat.

În loc să-şi ajute prietena şi că ceară ajutor la 112, şoferul a fugit, abandonându-şi iubita rănită.Din fericire, fata de 19 ani a reusit să sune la 112 si să ceară ajutor. Tânăra a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri.

Oamenii legii au pornit apoi în cautarea şoferului vinovat. L-au găsit ascuns într-o casă din Berecuţa. Aici au flat şi motivul pentru care a fugit de la locul accidentului, abandonându-şi iubita. Aparatul etilotest a indicat 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În urma accidentului, şoferul de 34 de ani a fost reţinut şi va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta alcoolului.

Sursă foto: opiniatimisoarei.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233