dobroge.tv

Live

'Miracolele există!'. Andreea şi-a revenit după 23 de zile de comă, iar astăzi este studentă la Medicină - cu un buchet de flori în mână, le-a mulţumit medicilor: 'Nu am avut șansă de viață... Dumnezeu mi-a dat zile'

'Miracolele există!'. Andreea şi-a revenit după 23 de zile de comă, iar astăzi este studentă la Medicină - cu un buchet de flori în mână, le-a mulţumit medicilor: 'Nu am avut șansă de viață... Dumnezeu mi-a dat zile'
29 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Miracolul de la ATI. Aşa a fost numită Andreea iordăchescu, o tânără din Iaşi care i-a suprins şi pe medici cu evoluţia ei. Andreea a stat în comă 23 de zile, după un accident grav cu ATV-ul la munte, dar şi-a dorit să trăiască atât de mult încât a învins moartea. A revenit la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași pentru a le mulţumi medicilor care au crezut în revenirea ei. Mai mult, Andreea este şi ea acum studentă la Medicină, în anul III.

“Am 21 de ani și sunt studentă la medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață. Au luptat pentru mine. În 2021, pe 10 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru. Nu am avut șansă de viață. Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng. Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine", a spus Andreea, ţinând în mână un buchet de flori.

În februarie anul trecut, Andreea s-a răsturnat cu ATV-ul în timp ce se afla în vacanță la munte. În urma unei lovituri severe la cap, tânăra a stat în comă 23 de zile. A primit o a doua șansă la viață, iar speranțele au venit după eforturile echipelor medicale ale Spitalului Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. După o lungă suferință, Andreea a reușit să își revină miraculos, iar pe 24 noiembrie a ajuns în secția de ATI a spitalului pe propriile picioare și să fie ea cea care îi încurajează pe cei în stare gravă, să lupte.

“Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic. Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire. Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reulat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească", a declarat Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, manager Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Chiar dacă știința nu îi dădea șanse de supraviețuire, Andreea și-a dorit din tot sufletul să trăiască. A urmat tratamente de recuperare și a mers în continuare la Facultatea de Medicină Generală, unde este studentă în anul III, scrie digi24.ro.

"Mi-am studiat documentele de externare din spital și nu există vreo explicație științifică pentru care eu să fiu în viață",a spus Andreea, pentru sursa citată.

"Revenirea ei a fost la fel ca si cum s-ar fi născut a doua oară. A învățat să vorbească, a învățat sa își folosească mâinile, sa își tina capul, a învățat să stea pe picioare, a învățat să meargă", a spus Mihai Iordăchescu, tatăl Andreei.

Sursă foto: Facebook Andreea Iordăchescu/Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233