dobroge.tv

Live

Fără apă caldă şi căldură în unele zone din Constanţa, din cauza unei avarii

Fără apă caldă şi căldură în unele zone din Constanţa, din cauza unei avarii
29 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 29.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 55. Zona afectată de această oprire este zona Dacia.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.

Totodată, din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Sulmona, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, consumatorilor arondați la punctele termice PT 14, PT 15, din zona Peninsulă. Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792”, transmit reprezentanții Termoficare Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233