dobroge.tv

Live

Fântânile arteziene din Constanța vor fi reabilitate. Ovanesian: „Lucrările la cele care presupun doar reparații încep de anul viitor”

29 noiembrie 2022

Publicitate

Cu design inedit și cu o istorie bogată, fântânile arteziene fac parte din peisajul urban al Constanței, fiind punctul de atracție pentru oricine. Motiv pentru care municipalitatea dorește să le reabiliteze și să le modernizeze. Una dintre fântânile la care vor interveni este cea a Dragonului care face parte din proiectul în care se află și Stadionul „Gheorghe Hagi” pentru care municipalitatea are de asemenea, planuri de modernizare.

Reabilităm toate fântânile, unele pe reparații, pentru celelalte este nevoie de documentație tehnică. Reabilitarea fântânilor la cele care presupun doar reparații încep de anul viitor. Fântâna de la parcul de la Gară, cea de la Parcul Viitorului și Dragon presupun elaborarea de documentația tehnico-economică, nu este suficientă doar o reparație pe baza unui miniproiect tehnic”, a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.

Stadionul așa cum este proiectat, se va deplasa puțin spre oraș, spre mare. E mai mult o chestiune sentimentală pentru că am înțeles că fântâna asta a Dragonilor a fost făcută de deținuți politici exact când s-a lucrat și la Cazino și acolo trebuie o abordare integrată”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Cultură cu de toate

Retrospectivă

Reteta Sanatatii

Sarcina cu risc

Reteta Sanatatii

Boala paradontală

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233