dobroge.tv

Live

Fântânile arteziene din Constanța vor fi reabilitate. Ovanesian: „Lucrările la cele care presupun doar reparații încep de anul viitor”

29 noiembrie 2022
Publicitate

Cu design inedit și cu o istorie bogată, fântânile arteziene fac parte din peisajul urban al Constanței, fiind punctul de atracție pentru oricine. Motiv pentru care municipalitatea dorește să le reabiliteze și să le modernizeze. Una dintre fântânile la care vor interveni este cea a Dragonului care face parte din proiectul în care se află și Stadionul „Gheorghe Hagi” pentru care municipalitatea are de asemenea, planuri de modernizare.

Reabilităm toate fântânile, unele pe reparații, pentru celelalte este nevoie de documentație tehnică. Reabilitarea fântânilor la cele care presupun doar reparații încep de anul viitor. Fântâna de la parcul de la Gară, cea de la Parcul Viitorului și Dragon presupun elaborarea de documentația tehnico-economică, nu este suficientă doar o reparație pe baza unui miniproiect tehnic”, a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.

Stadionul așa cum este proiectat, se va deplasa puțin spre oraș, spre mare. E mai mult o chestiune sentimentală pentru că am înțeles că fântâna asta a Dragonilor a fost făcută de deținuți politici exact când s-a lucrat și la Cazino și acolo trebuie o abordare integrată”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233