dobroge.tv

Live

Policlinicile 1 şi 2, dar şi medicii de familie nu au program până luni. Dacă aveţi probleme medicale, puteţi merge doar la spitalele care au compartiment UPU

Policlinicile 1 şi 2, dar şi medicii de familie nu au program până luni. Dacă aveţi probleme medicale, puteţi merge doar la spitalele care au compartiment UPU
30 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a anunţat programul pentru zilele libere care urmează. Activitatea medicală nu va fi afectată în minivacanța de 1 Decembrie, urmând ca în cadrul Unității Primiri Urgențe, toţi pacienții să fie preluați, investigați, trataţi sau spitalizaţi.

S-au luat măsuri şi pentru cei care sunt internaţi în această perioadă, astfel încât, spun reprezentanţii unităţii,  atât Unitatea Primiri Urgențe cât și secțiile SCJU să funcţioneze fără sincope:

  • a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;
  • vor fi asigurate toate liniile de gardă;
  • nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzilela domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Având în vedere că medicii de familie nu lucreaza, la fel si multe policlinici sunt închise, cadrele medicale de la UPU sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienţi şi fac apel la pacienţi şi aparţinători să dea dovadă de răbdare şi înţelegere în cazul în care timpii de aşteptare cresc: " În acest sens apelăm la întelegerea populatiei în ceea ce priveşte timpii de aşteptare care se pot modifica din pricina numărului mare de cazuri. Vă reamintim faptul că preluarea pacienţilor care ajung la Unitatea Primiri Urgenţe se face în funcţie de gravitatea stării în care se află şi nu în funcţie de ordinea sosirii, respectându-se protocolul naţional de triaj.", transmit reprezentanţii SCJU. 

Revenind la programul unităţii medicale, în perioada care urmează, Spitalul Judeţean menţionează  că în zilele 30 Noiembrie, 1 şi 2 Decembrie, nu va avea program niciun cabinet din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Astfel, consultaţiile din Policlinică vor fi reluate luni, 5 decembrie.

Echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa le doreşte ANI MULŢI, CU SĂNĂTATE ŞI BUCURII, tuturor celor care poartă numele marelui Apostol dar şi românilor de pretutindeni, cu ocazia Zilei Naţionale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233