dobroge.tv

Live

O italiancă care face parte din temuta grupare mafiotă 'Ndrangheta, este autoarea jafului de bancomate din Constanța. Paznicii de la Pavilion nu i-au auzit pe hoţi montând explozibilul

O italiancă care face parte din temuta grupare mafiotă 'Ndrangheta, este autoarea jafului de bancomate din Constanța. Paznicii de la Pavilion nu i-au auzit pe hoţi montând explozibilul
30 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Katia Sanginesi este italianca în vârstă de 55 de ani, membră a grupării mafiote ‘Ndrangheta, care a adus în România metoda „Devil’s Pizza” de a jefui bancomate. Organizaţia criminală 'Ndrangheta, din Calabria, din care face parte femeia, se ocupă cu traficul de droguri, crime, cămătărie. Mâna sa dreaptă este Apostol Gheorghe Calin, de 48 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi, vor fi prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Cine sunt ''Bonnie și Clyde de Constanţa'' - cei doi au aruncat în aer două bancomate, femeia face parte din gruparea 'Ndrangheta. La Pavilionul Expoziţional, un agent de pază se afla înăuntru

Un bancomat a fost aruncat în aer, marți dimineața, în județul Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia. Atacul a fost dat folosind un dispozitiv artizanal din metal, echipat cu o tijă subţire, pentru a introduce explozivi în automat. Poliția avea deja doi suspecți, după ce, în urmă cu zece zile, cei doi au aruncat în aer un alt bancomat în localitatea constănţeană Castelu.

„Au reuşit să fugă cu un autoturism, însă au fost depistaţi în scurt timp de către poliţişti și au fost imobilizaţi”, a precizat Andreea Ambroze, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanţa.

Aveau în maşină 90 000 de lei, iar paznicii din clădire nu i-au auzit pe hoţi montând explozibilul.

”Unul dintre paznici, așa cum are și în consemn, era în interiorul pavilionului, partea dinspre intrarea principală, a auzit explozia. Explozia a însemnat pe lângă zgomot și foarte multe materiale care au fost aruncate spre interiorul pavilionului, a sunat la 112 și a ieșit afară după cei care au comis fapta. I-a văzut, i-a văzut, a încercat să îi prindă, dar nu a reușit”, a declarat Cristian Hagea, director ADPP Constanța, pentru Stirileprotv.

Cei doi, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

Timp de doi ani, banda de spărgători din care făcea parte femeia a pus pe jar autorităţile din Peninsulă. Acum, însă, a adus reţeta jafurilor din bancomate şi în România. Indivizii foloseau un dispozitiv artizanal din metal, echipat cu o tijă subţire, pentru a introduce explozivi în automat. La noi, acelaşi mod de operare a fost botezat „Devil’s Pizza”.

Organizaţia criminală N’Drangheta, din care face parte Katia Sanginesi, controlează 80% din piața de cocaină din Europa, potrivit sursei citate, care precizează că ar fi depăşit în cruzime şi putere până şi gruparea siciliană Cosa Nostra.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233