dobroge.tv

Live

Vreme rece în Dobrogea, în minivacanța de 1 Decembrie. Meteorologii anunță ploi și temperaturi scăzute

30 noiembrie 2022
Publicitate

De sub umbrelă. Așa este posibil să asistăm la parada militară de mâine. Vremea nu prea va ține cu cei care vor participa la eveniment. Meteorologii au anunțat vânt, ploi și temperaturi scăzute. Vremea nu se va schimba nici în weekend. Aceasta va fi în general închisă și rece, maxime nu vor depăși 10 grade Celsius.

În următoarele zile vom avea o vreme închisă și relativ rece pentru această perioadă. Precipitații sub formă de ploaie, pe arii restrânse, la noapte. Iar mâine, joi și vineri pe arii relativ extinse. Precipitațiile se vor opri vineri seara. Sâmbătă și duminică sperăm să nu avem decât la nivel de condiții sau izolate.

În ceea ce privește vântul, mai ales aici pe litoral, vom avea intensificări temporare, cu rafale de 40-50 km/h, aceste intensificări se vor ameliora în seara de vineri când vântul va deveni slab și moderat.

Temperaturile maxime în această perioadă se vor încadra între 2 și 7 grade mâine, 3-6 grade vineri, 4-6 grade sâmbătă și duminică, sperăm la o încălzire, de la 5 la 10 grade, iar în timpul nopților 0 la 5 grade și vor mai fi și niște condiții de ceață”, a declarat Ioana Bucșă, meteorolog Centrul Meteorologic Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233