dobroge.tv

Live

Militarii detașați în Teatrul de Operații din Bosnia și Herțegovina, mesaje de Ziua Națională: „Fiți mândri că sunteți români, oriunde v-ați afla. La mulți ani, România!”

01 decembrie 2022
Publicitate

Nu toți militarii sunt acasă lângă familiile lor de Ziua Națională a României. Așa că cei care se află peste hotare au transmis și ei un mesaj 1 Decembrie. Cei detașați în Teatrul de Operații din Bosnia și Herțegovina s-au gândit la cei de acasă și le-au trimis de departe câteva gânduri bune, iubire și sănătate tuturor românilor.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie doresc să urez tuturor românilor indiferent unde s-ar afla, multă căldură în suflet, multă sănătate și împliniri pe toate planurile. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a declarat cpt. Aurelian Ghivici, comandant dislocat în Teatrul de Operații.

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc să vă urez La mulți ani, multă sănătate și fericire alături de cei dragi. Fiți mândri că sunteți români, oriunde v-ați afla. La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a declarat lt. Mitrică, comandant dislocat în Teatrul de Operații.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233