dobroge.tv

Live

Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională, de la Constanţa, în uniforma de general

Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională, de la Constanţa, în uniforma de general
02 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Fostul tenismen Ilie Năstase, care deține funcția de general în cadrul Ministerului Apărării, a participat la parada militară de Ziua Națională de la Constanța, relatează Info Sud-Est, citat de digi24.ro.

Năstase a fost recent în mijloculul unui nou scandal, după ce a fost prins băut la volan și apoi a jignit-o pe jurnalista Digi24 care i-a pus întrebări legate de acest lucru. Năstase a fost îmbrăcat într-o uniformă albă de paradă.

"Oriunde ar fi şi oriunde s-ar duce să iubească ţara aceasta.Trebuie să fim mai buni cu ai noştri. Foarte bine că îi ajutăm pe străini, dar, în primul rând, trebuie să-i ajutăm pe ai noştri", le-a transmis Ilie Năstase românilor.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a spus recent la Interviurile Digi24.ro că Năstase ar putea fi sancționat pentru comportamentul său.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr.

Sursă foto: Info Sud-Est

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233