dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Mărturia procurorului care a ajuns la spital după ce a mâncat la o cherhana: ''Poate erau copii, femei gravide, care nu ar fi rezistat la aşa ceva... Am avut şoc anafilactic''

02 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un procuror din Constanţa a ajuns la spital după ce a mâncat la o cherhana din Vadu. Ajunşi în control, comisarii de la Protecţia consumatorilor au găsit o tonă de alimente expirate, printre care peşte vechi de luni de zile, carne cu mucegai şi o mizerie greu de nedescris. Reprezentanții localului cu specific pescăresc susțin că este vorba despre o eroare umană, toate acele produse expirate urmau să fie distruse și că acea cantitate s-a strâns ca urmare a unui sezon slab, fără clienți și fără turiști, notează observatornews.ro.

"Le mulţumesc medicilor care m-au salvat, că mă gândesc că am avut o şansă. Poate erau copii, femei gravide, care nu ar fi rezistat la aşa ceva. Sper că legea va fi aplicată şi în cazul acesta. A fost un medic generalist care avea un sac de medicamente şi care m-a ţinut în viaţă până m-a preluat salvarea. Am avut şoc anafilactic. Asta înseamnă otrăvire", a spus Teodor Niță, procuror, pentru sursa citată.

"E un incident care a avut loc pe fondul unui sezon slab. Valorile estimate ale cantităţilor de marfă aprovizionate au dus la prea multe stocuri, stocuri care urmau să fie dispuse spre distrugere, iar o eroare umană a dus la acest incident regretabil", a declarat Denis Stamatescu, proprietar cherhana, pentru sursa citată.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au propus închiderea localului și au amendat proprietarul cu 10.000 de lei.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233