dobroge.tv

Live

MANGALIA. Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a încălcat de două ori ordinul de protecţie - era obligat să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de soţia sa

MANGALIA. Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a încălcat de două ori ordinul de protecţie - era obligat să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de soţia sa
06 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un bărbat de 54 de ani din Mangalia a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii constănţeni, după ce a încălcat de două ori ordinul de protecţie, el fiind obligat să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de soţia sa deoarece o agresase.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, de către o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soţul acesteia, de 54 de ani, bărbatul a agresat-o fizic.

Potrivit IPJ Constanţa, deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există un risc iminent asupra vieţii şi integrităţii femeii, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de soţia sa. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Poliţiştii au constatat că bărbatul a încălcat de două ori ordinul de protecţie, în cursul zilei de luni, mergând la locuinţa soţiei sale.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a decis ca acestsa să fie cercetat sub control judiciar.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233