dobroge.tv

Live

Dobrogea TV - maraton jurnalistic de alegeri

28 septembrie 2020
Publicitate

Dobrogea TV a fost alături de cetățeni în ziua de alegeri. Știri electorale, emisiuni și dezbateri, au rulat pe ecran preț de jumătate de zi. Zeci de oameni au muncit pentru dumneavoastră, pentru a vă aduce cele mai noi informații din secțiile de votare. Dobrogea Tv a fost singura televiziune care v-a prezentat primul exit poll pe municipiul Constanţa de la ora 21.00.

Începând cu ora 18.00, am dat startul unei ediții speciale maraton alături de invitați de seamă. Colega noastră Alina Mitrache l-a avut ca invitat pe expertul în geopolitică, Dorin Popescu cu care a discutat despre cele mai importante evenimente ale scrutinului electoral.

În cadrul aceleiași emisiuni, Vladimir Ionaș, directorul Avangarde, a intrat în direct și ne-a prezentat situația la vot pe municipiul și județul Constanța până la ora 18.00 și profilul alegătorilor.

De pe teren, cele mai proaspete evenimente au fost aduse de reporterii Ina Popescu și Roxana Dumitrică. În direct a intrat și jurnalista Mihaela Moroiu care v-a adus infomații legate de cele mai importante incidente și suspiciuni de fraudă electorală care au avut loc pe parcusul zilei.

De la ora 19.00, colegul nostru Cristian Hagi împreună cu invitatul său, coordonator în cadrul Societății Academica din România, Alexandru Manda, au analizat alegerile locale.

Ediția specială a fost înheiată de colegul nostru Bogdan Papacostea și invitații săi jurnalistul Călin Gravilaș și prorectorul Univeristății „Șaguna”, Andra Seceleanu. Împreună au dezbătut cele mai fierbinți subiecte ale zilei.

La ora 21.00, Dobrogea TV a fost singura televiziune de la malul mării care a prezentat în exclusivitate, rezultatele exit poll.

În cadrul aceleiași ediții au fost prezentate live și primele reacții ale candidaților la funcțiile locale.

Ediția specială s-a încheiat la ora 23.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233