dobroge.tv

Live

Hotelurile de la malul mării se întrec în oferte pentru minivacanță: „Prețurile pornesc de la 130 de lei pe noapte pentru o cameră dublă”

17 ianuarie 2023
Publicitate

Litoralul românesc rămâne destinaţia preferată a românilor chiar și în extrasezon. Pentru minivacanța care urmează hotelierii au pregătit pachete atractive. În unitățile de cazare, care sunt deschide în acest moment, gradul de ocupare este de aproape 80%. Mai mult, la unele agenții de turism telefoanele sună încă de la primele ore ale dimineții pentru rezervare. Cele mai căutate hoteluri sunt cele care oferă servicii de mâncare, spa sau masaj. Tarifele pornesc de la 180 de lei pe noapte.

Pe 23 și 24 ianuarie, elevii, dar și bugetarii vor avea parte de o minivacanță cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, iar cei mai mulți se pare că au ales să-și petreacă weekendul prelungit, pe litoral. La agențiile de turism oamenii telefoanele sună încă de la primele ore ale dimineții. Semn că românii vor să vină la mare chiar și în extrasezon. Iar prețurile pentru această perioadă sunt pentru toate buzunarele.

Hotelierii de pe litoral s-au pregătit deja cu pachete. În general gradul de ocupare este aproape de cel maxim pentru perioada respectivă, însă se mai găsesc în momentul acesta camere disponibile. Prețurile pornesc de la 130 de lei pe noapte pentru o cameră dublă pentru adulți și variază în funcție de pachetele care sunt incluse”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Așa că cine vrea un sejur la malul mării, la un tarif redus, acum este momentul să își facă rezervare. Hotelierii au pregătit și ei pachete care mai de care mai atractive.

Pentru minivacanța ce urmează suntem ocupați în proporție de 30%, dar telefoanele încă sună. Avem oferte de cazare cu mic dejun inclus cu prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte pe o cameră dublă, iar cea mai scumpă cameră este un apartament, acesta este 370 de lei pe noapte”, a declarat Elena Drăghici, manager hotel.

Cele mai căutate hoteluri pentru perioada aceasta sunt cele care oferă servicii de all inclusive, SPA sau masaj.

Am avut în special oferte pentru all inclusive pentru această perioadă, discount-uri de până la 25%. Toatele mesele în sistem open bufet, acces la bazin pe întreaga durată a zilei. Gradul de ocupare este de aproximativ 80%”, a declarat Valentina Sică, manager hotel.

Dacă nu vreți să stați la hotel, mai există o variantă: aparthotelurile. De pildă, acesta se află în nordul stațiunii Mamaia. Aici, în luna iunie turiștii vor plăti pentru o noapte de cazare 400 de lei, iar în vârf de sezon tarifele pot ajunge și la 900 de lei pe noapte pentru un studio. În extrasezon prețurile sunt mult mai mici. În plus, toate spațiile de cazare au sistem smart home, iar intrarea în fiecare cameră se face pe baza unui cod pin.

„Tariful începe de la 280 de lei pe noapte pentru un studio, respectiv 380 de lei pe noapte pentru un apartament cu două camere. De asemenea oaspeți vor fi întâmpinați cu apă, cafea și la cerere diverse alte pachete cum ar fi pachetul romantic care include flori și bomboane”, a declarat Elena Oprea, reprezentant aparthotel.

Specialiștii în turism se așteaptă ca în această minivacanță gradul de ocupare al hotelurilor să fie unul ridicat, mai ales că, meteorologii au anunțat temperaturi mari pentru luna ianuarie. Mai mult, cei care vor veni pe litoral se vor putea bucura pe lângă serviciile oferite de hotelieri, de plimbări pe malul mării, vizite la muzeu ori acvariu sau de spectacolele și microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233