dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc''. Durerea unei mame care-şi îngroapă minunea ei de fată. ''Buna şi frumoasa mea copilă! Dumnezeu te ţine în braţe acum'''

CONSTANŢA. ''Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc''.  Durerea unei mame care-şi îngroapă minunea ei de fată. ''Buna şi frumoasa mea copilă! Dumnezeu te ţine în braţe acum'''
22 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Mii de oameni au donat și s-au rugat, dar, în ciuda tuturor eforturilor, Diana s-a stins din viață măcinată de o boală cumplită. Pe chipul celor dragi, s-a aşternut durerea, o durere pe care un părinte în poartă în suflet toataă viaţa. ''Nu părinţii ar trebui să-şi îngroape copiii", scria într-un mesaj dureros, pe reţelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Diana Popescu, o fotografie înainte ca chipul să-i fie mîcinat de boală. A luptat cu toate forţele, a sperat, aşa cum au făcut-o toţi cei care i-au citit povestea. De data asta, a câştigat boala, iar Diana s-a stins pe un pat de spital.

Visul Dianei era acela de a deveni medic pentru a putea să ajute oamenii aflați în suferință. Însă, destinul ei a fost unul crunt. În toamna anului 2016, când era în anul 3 la Facultatea de Medicină a primit un diagnostic dur: sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Atunci, Diana a început o luptă grea, cu suișuri și coborâșuri, însă nu a renunțat la visul ei. A absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a putut practica niciodată pentru că boala a recidivat și a devenit din ce în ce mai agresiv. De atunci, a fost supusă la tratamente lungi, grele și chinuitoare, dar și la operații. A ajuns la o clinică din Turcia, acolo unde a fost supusă unui tratament care părea că dă rezultate. Însă, astăzi, ea a pierdut lupta cu boala cumplită.

„În această dimineață, Diana a părăsit această lume spre a se întâlni cu îngerii! Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu să te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească! Sincere condoleanțe , părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o!

Trupul neînsuflețit se află in Turcia, urmând ca la început săptămânii viitoare sa ajungă in țara! Pentru cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu, vă voi anunta unde va fi depusă si cand va avea loc înmormântarea! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”,a anunțat preotul Jean Ion.

Mare de lacrimi după moartea Dianei

„Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei. Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează! DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM,DİANA MEA BUNĂ!”, a scris mama Dianei, pe Facebook.

"Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc, nu se ştie niciodată ce soartă cruntă ni-i ia de lângă noi'', a scris o femeie.

„Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături, însă Dumnezeu a ales cum a știut El ... tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa! Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine! Dumnezeu să te ierte! Adio Diana, nu te vom uita niciodată!

"OFF Diana draga mea, as fi vrut sa postez asta cu alt motiv , am sperat cu totii ca ne vom revedea cu tine zambitoare, vesela si mereu cu o vorba buna de spus dar azi ai plecat printre ingeri. O veste ce ne-a cutremurat sufletele si ne-a inundat ochii de lacrimi ????.

"Exemplu de optimism și credință, ai luptat cu toate puterile tale... Acum nu mai suferi și nimic nu te mai doare"

"Mă bucur că te-am cunoscut, că am râs, că am dansat. De la tine am învățat ce înseamnă optimismul. Rămas bun, Diana"

"De ce Doamne,nu ai mai lăsat-o aici????

Ne doare pe noi sufletul,dar sărăcii părinți,au inima fărâmată.

Bunul să vă o odihnească în pace"

"Diana Popescu , ai fost o minune! Cel mai optimist om, cu o credință care poate muta munții. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău. O sa ne lipsești tuturor"

"Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere.

Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături, însă Dumnezeu a ales cum a știut El ... tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa!

Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine!

Dumnezeu să te ierte!

Adio Diana, nu te vom uita niciodată!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233