dobroge.tv

Live

''Mi-e dor de tine! Ne vom întâlni acolo mai târziu''. Mesajul sfâșietor al soțului Anei, femeia ucisă de câini

''Mi-e dor de tine! Ne vom întâlni acolo mai târziu''. Mesajul sfâșietor al soțului Anei, femeia ucisă de câini
24 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Șoțul Anei, femeia care a murit sâmbătă după ce a fost atacată de câini, a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „Mi-e dor de tine Ana ! Păşeşte în Lumina Lui ! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”.

Acesta a vorbit despre ceremonia de înmormântare a soției sale. Potrivit postării, aceasta va avea loc sâmbătă în Baia Mare, orașul natal al Anei.

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei. Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi. Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă.Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu f mare precizie exactitatea datelor ptr că sunt f multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele f îndepărtate. Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru. O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare. Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, a scris bărbatul.

Pe de altă parte, familia Anei Oros solicită să-i fie înţeleasă durerea, explicând că nu poate da declaraţii. ”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media.

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”, a transmis în numele familiei Anei Oros, Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine, care afirmă că i-a acordat consiliere femeii după primul atac al câinilor, din aprilie 2022.

Ana Oros, în vârstă de 43 de ani, a murit, după ce a fost atacată brutal de mai mulţi câini, în timp ce alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei: „Ai plecat prea repede din viața noastră”. Sfârșit cumplit pentru o femeie de 44 de ani. Ana a fost sfâșiată și ucisă de aceeași haită de câini care a atacat-o și anul trecut: „O moarte oribilă și absurdă”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233