dobroge.tv

Live

Peste 1.000 de amenzi date de polițiștii constănțeni în minivacanța de Ziua Unirii

Peste 1.000 de amenzi date de polițiștii constănțeni în minivacanța de Ziua Unirii
25 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 20-24 ianuarie, peste 1.100 de polițiști constănțeni s-au aflat la datorie, pentru ca minivacanța prilejuită de Unirea Principatelor Române să se desfășoare în siguranță. Astfel, în perioada menționată nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, informează IPJ Constanța.

La nivelul județului Constanța au fost organizate peste 460 de patrule în dispozitivul de menținere a ordinii publice, atât independente, cât și mixte, împreună cu jandarmii constănțeni.

Totodată, polițiștii rutieri au fost prezenți pe drumurile naționale și județene, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. De asemenea, au fost folosite aproximativ 30 de radare pentru prevenirea și combaterea vitezei excesive.

În această perioadă, polițiștii constănțeni au intervenit la aproximativ 390 de evenimente, dintre care peste 340 sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În total, la nivelul județului Constanța au fost aplicate peste 1.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 412.000 lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 50 permise de conducere și au fost retrase 30 certificate de înmatriculare.

În această minivacanță, la nivelul județului Constanța au fost sesizate 108 infracțiuni, dintre care 25 contra persoanei, 43 contra patrimoniului, 17 la regimul rutier, 23 alte infracțiuni, fiind vorba, cu preponderență, despre infracțiuni de furt, lovire sau alte violențe, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233