dobroge.tv

Live

TULCEA. ''Fii tare, mamă!''. O familie şi-a pierdut fiul, altă familie îşi plânge fiica - trupurile lor zac fără viaţă, în timp ce salvatorii pot doar să-i adune de pe câmp. Şi şoferul s-a stins din viaţă

TULCEA. ''Fii tare, mamă!''. O familie şi-a pierdut fiul, altă familie îşi plânge fiica - trupurile lor zac fără viaţă, în timp ce salvatorii pot doar să-i adune de pe câmp. Şi şoferul s-a stins din viaţă
26 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit ce a avut loc în această după-amiază, pe DN 22 aproape de Două Cantoane, judeţul Tulcea, a distrus trei familii. O fată de 17 ani şi un băiat de 15 ani au murit pe loc după ce şoferul de 21 de ani ar fi intrat într-o depăşire, dar a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a lovit cu partea din spate a maşinii un copac după care s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit la zeci de metri în câmp. 

Imaginile de la faţa locului sunt copleşitoare. Trupurile celor doi tineri zac fără suflare, salvatorii nu pot să mai facă nimic pentru cei doi. Şoferul de 21 de ani se afla în stare foarte gravă, fiind în comă. Nu ar fi rezistat loviturilor puternice şi s-ar fi stins şi el în drum spre spital. Trei familii distruse într-o clipă de teribilism.

Ce a transmis ISU Tulcea

Astăzi, în jurul orei 16:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața.

A treia victimă (sex masculin), a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Potrivit tulceanoastra.ro. şi persoana de 21 de ani, internată în stare de comă profundă în urma accidentului, a decedat, totalul victimelor decedate ajungând în acest caz la 3.

Pe reţelele de socializare au fost postate zeci de mesaje de condoleanţe. Fratele băiatului de 15 ani a postat un mesaj dureros: "Dumnezeu sa te odihnească în pace fratele meu, îngeri sa fie cu tine, ai fost cel mai tare frate pe care l-am avut vreodată, o sa fie cel mai dor sa ne certam". Într-un comentariu de pa pegina de Facebook a mamei băiatului, acesta a încercat să-şi încurajeze mama: ''Fii tare, mamă!".


Sursă foto: Info Tulcea Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233