dobroge.tv

Live

Ninge în mare parte din județul Constanța: cum se circulă pe drumuri și autostrăzi

Ninge în mare parte din județul Constanța: cum se circulă pe drumuri și autostrăzi
28 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Județul Constanța se află sub avertizare meteo cod galben de lapoviță, ninsoare și intensificări ale vântului. Reprezentanții Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța transmit că pe toate drumurile județene se circula acum în condiții de iarnă.

În partea de vest a județului Constanța sunt precipitații sub formă de ninsoare și rafale de vânt. Echipele RAJDP au acționat cu material antiderapant încă din cursul nopții.

Se acționează și la această oră și se va acționa și pe timpul zilei pentru a menține drumurile practicabile pe toate sectoarele. Pe toate drumurile județene se circula acum în condiții de iarnă. Recomandăm participanților la trafic să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo și să nu se deplaseze decât dacă mașinile sunt pregătite pentru sezonul rece”, a transmis RAJPD sâmbătă dimineață.

S-a intervenit în zonele Seimeni, Rasova, Dunărea, Aliman, Tortomanu, Siliștea, Târgușor și pe drumul național DN 2A, localitățile Gălbiori, Dorobanțu, Nicolae Bălcesc și Ovidiu

În județul Tulcea s-a intervenit în localitățile Topolog, Ciucurova, Nalbant, pe DN 22F, localitatea Horia și pe DN 22.

Recomandăm participanților la trafic să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo și să nu se deplaseze decât dacă mașinile sunt pregătite pentru sezonul rece”, transmite conducerea Regiei Județene de Drumuri Constanța.

De asemenea, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (27/28 ianuarie), Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a patrulat și a acționat cu 107 autoutilaje și a răspândit 678 tone de sare și 5000 litri de clorură de calciu pe drumurile naționale din județele Constanța, Călărași, Brăila, Tulcea, Ialomița și pe autostrăzile A2 și A4.

La ora 5, carosabilul era umed pe Autostrăzile A2 și A4 și pe drumurile naționale din județele Constanța, Călărași și parțial umed, în județele Ialomița, Brăila și Tulcea unde sunt și sectoare cu zăpadă frământată.

Reamintim că până duminică, 29 ianuarie 2023, ora 10.00, Dobrogea și Muntenia, se află sub incidența unui cod galben de precipitații sub formă de ploaie, care se vor transforma apoi în lapoviță și ninsoare, cu intensificări ale vântului ce vor viscoli ninsoarea.


Sursă foto/video: Direcția Regională de Drmuri și Poduri Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233