dobroge.tv

Live

''Asta fac plimbările nocturne din tineri, neliniştea şi viteza''. Un tânăr de 21 de ani a băgat în mormânt o fată de 17 ani, mama Cameliei este distrusă de durere: ''Cui m-ai lăsat, de ce eu?''

''Asta fac plimbările nocturne din tineri, neliniştea şi viteza''. Un tânăr de 21 de ani a băgat în mormânt o fată de 17 ani, mama Cameliei este distrusă de durere: ''Cui m-ai lăsat, de ce eu?''
30 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O adolescentă de doar 17 ani s-a stins din viaţă în urma unui accident grav ce a avut loc seara trecută în localitatea Bucea, comuna Negreni din județul Cluj. Potrivit observatornews.ro, şoferul maşinii în care se afla fata, un tânăr de 21 de ani, a intrat în depăşire într-un loc nepermis, fără să se asigure, şi s-a izbit frontal de un alt autovehicul care venea de pe contrasens. În ciuda eforturilor făcute de către medicii ajunşi la faţa locului, tânăra nu a supravieţuit. Anastasia Camelia avea doar 17 ani. Alte cinci persoane implicate în accident s-au ales cu răni minore.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Ce au transmis poliţiştii

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

"Camiii, cui m-ai lasat, de ce eu camiiii, mi-ai luat tot camiii", a scris mama fetei

"Dumnezeu sa te ierte! Asta fac plimbarile nocturne din tineri, nelinistea si viteza.. aveti grija cu cineva va urcati in masina in ziua de azi pentru ca nu stii daca mai prinzi ziua de maine, e foarte trist sa ti iei ramas bun de la toate si toti la varsta asta si sunt din ce in ce mai multe cazuri pentru ca acum mai nou e foarte “la moda” sa te plimbi noptile si sa dai ture cu masinile, si uite ce se intampla tragedie peste tragedie… aveti grija in ce masina va urcati, si mai ales noaptea odihniti-va… Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietena draga! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de aceste tragedii!"

"Este dificil să exprim în cuvinte ceea ce simt Empatizez cu pierderea și durerea ta! A fost un om de aur! Ne vom aminti mereu de ea.Memorie eternă!"

"Nu te voi uita suflet drag și bun ai plecat foarte devreme Ești un exemplu pentru mine, te îmbrățișez cu mare drag im pare foarte rău că ai plecat"

"Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat ai fost o persoana minunata îmi va fi tare dor de tine chiar dacă nu ne întâlneam noi des ne vedeam doar rar îmi vei lipsi îmi pare foarte rau Dumnezeu sa te odihnească ...Nu îmi vine să cred că te ai dus..."

"Odihnă veșnică, fată frumoasă!"

Sursă foto: bihon.ro, Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233