dobroge.tv

Live

Mai multe zone din Constanţa rămân fără apă caldă şi căldură

Mai multe zone din Constanţa rămân fără apă caldă şi căldură
31 ianuarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Ion Alexandrescu nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectată zona Tomis Nord.

Se opreste apa calda si caldura, in zona Tomis Nord.

"Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei. Menționăm ca după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și Încălzire către consumatorii finali afectați de această oprire.Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceasta avarie”,transmite Termoficare.

Totodată, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 31.01.2023, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următorul punct termic: PT 117.

Zona afectata de această oprire: parte din zona Tomis III.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

"Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore. Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice”, transmite Termoficare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Puterea credinței

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233