dobroge.tv

Live

Scandal o şcoală din ţară. Ziua unui elev de 9 ani, sărbătorită în pauza mare cu șampanie, cântăreață de muzică populară, animatori și fotograf

Scandal o şcoală din ţară. Ziua unui elev de 9 ani, sărbătorită în pauza mare cu șampanie, cântăreață de muzică populară, animatori și fotograf
31 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Scandal la o şcoală din Bacău după ce ziua unui elev de clasa a II-a a fost sărbătorită în pauza mare cu șampanie, tort, animatori și fotograf. La mica petrecere a venit chiar și o cântăreață de muzică populară. Întreaga scenă s-a petrecut în clasă, la școală, în pauza mare.

Totul s-a petrecut la Școala ”Miron Costin” din municipiul Bacău, unde la ziua unui elev de clasa a II-a au venit animatori, fotograf și o cântăreața de muzică populară cu șampanie și tort. Totul s-a întamplat în pauza mare, de la 9:50 la 10:10 .Într-o filmare postată pe rețelele de socializare și stearsă ulterior, cantareata de muzica populara apare in video alături de elev și scoate la un moment dat dintr-o geantă o şampanie, dar şi un cadou pentru copil pe care le pune pe banca lui.

„Am cerut de la toate persoanele implicate note explicative referitoare la modul în care animatoarele au pătruns în școală și la existența acordului părinților pentru filmare și publicarea imaginilor”, a spus directorul școlii pentru ziaruldebacau.ro.

Potrivit Ziarul de Bacău, tatăl elevului sărbătorit este Dragoș Boghian, primarul comunei Vultureni. El are dosar penal, după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație, în urmă cu aproape un an.

„Cine sunt parinții care reclamă? Ce probleme au fost cu sărbătorirea? Copiii au mai fost filmați și la alte evenimente organizate de școală. Chiar recent, când a fost organizat un târg. Din cunoștințele mele conducerea școlii și-a dat la începutul anului un acord, la o întâlnire cu părinții, pentru așa ceva. Oricum, educatoarea și-a dat acordul. Și nu este nicio problemă cu șampania. Cred că animatoarele au pus șampanie pentru copii”, a declarat Dragoș Boghian, primarul comunei Vultureni, tatăl copilului sărbătorit.

Conducerea școlii a sesizat Inspectoratul Școlar Județean Bacău

”Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Bacău.

Sursă foto: ziaruldebacau.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233