dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Accidente, porturi închise și pană de curent din cauza codurilor galben și portocaliu de ninsori și viscol

JUDEȚUL CONSTANȚA. Accidente, porturi închise și pană de curent din cauza codurilor galben și portocaliu de ninsori și viscol
05 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Județul Constanța se află sub atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului, perioade cu viscol, transport de zăpadă și vizibilitate redusă, valabilă în perioada 4 februarie, ora 20.00 - 5 februarie, ora 20.00 și avertizare Cod Portocaliu de intensificări susținute ale vântului, cu ninsoare viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate redusă, pentru data de 05 februarie, în intervalul orar 02.00–20.00.

La această oră, manevrele din toate porturile sunt suspendate.

Noaptea trecută, în jurul orei 00.45, un autoturism a intrat în parapet, pe strada Principală din localitatea Ovidiu. La fața locului a intervenit Detașamentul Fripis cu o descarcerare și un ehipaj SMURD. În urma impactului, două persoane au fost rănite ușor. Acestea sunt conștiente și cooperante și au refuzat transportul la spital.

În această dimineață, în jurul orei 03.34 minute, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părții carosabile, la o distanță de aproximativ un km de Negru-Vodă spre Cerchezu. În autorutism se aflau doi adulți și un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin.

Tot în cursul acestei dimineți, în municipiul Constanța, un copac a căzut pe partea carosiblă. A intervenit Detașamentul de Pompieri Constanța-Port pentru degajarea aceastuia.

Între localitățile Cuza-Vodă și Mihail Kogălniceanu, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile; nu s-au înregistrat victime.

În mai multe localități din județul Constanța se circulă în condiții de iarnă, iar în unele porțiuni carosabilul este umed, iar în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică. S-a luat legătura cu reprezentanții ENEL pentru remedierea situației.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233