dobroge.tv

Live

Primarul comunei Albești și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac. VIDEO

Primarul comunei Albești și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac. VIDEO
05 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, a murit astăzi în urma unui accident cumplit petrecut pe DN39, la intrare în stațiunea Neptun, după ce mașina sa a intrat într-un copac. Acesta se afla la volanul unui Porsche Cayenne.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină duminică, 5 ianuarie, în jurul orei 11.25, la intrare în stațiunea Neptun, acolo unde o mașină a intrat într-un copac.

La fața locului au intervenit echipajele de prim ajutor, dar și oamenii legii. La scurt timp, a fost chemat elicopterul SMURD.

Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul de 67 de ani a fost declarat decedat de echipajul elicopterului SMURD.

Potrivit primelor informații, în urma impactului, o creangă s-ar fi rupt și a căzut peste mașină, lovind șoferul. 

Ce spun polițiștii 

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. 

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ce spun pompierii

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța au fost solicitați să intervină la un accident rutier, un autoturism intrat într-un copac, pe raza stațiunii Neptun. Au fost alocate o autospecială SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și elicopterul SMURD. Din păcate, echipajul elicopterului SMURD a declarat decesul victimei, conducătorul auto în vârstă de aproximativ 60 de ani. 

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a trimis un mesaj de condoleanțe.

Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familia și pentru locuitorii comunei. Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Bogdan Huțucă.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a postat un mesaj de condoleanțe.

„Un coleg extraordinar, un prieten deosebit, un primar dedicat oamenilor, un om muncitor și corect cu cei din jur! Așa a fost și așa va rămâne în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut pe omul Gheorghe Moldovan. Sunt doar câteva cuvinte care îmi vin acum în minte și care nu exprimă întru totul ceea ce a fost și a reprezentat omul Gheorghe Moldovan, colegul nostru, primarul comunei Albești. În astfel de momente, cuvintele sunt în plus și nimic nu poate alina durerea familiei, cunoscuților și prietenilor. Drum lin spre stele, dragul nostru coleg! Munca ta, dedicarea, iubirea pentru oameni, familie și prieteni nu vor fi uitate! Condoleanțe, tuturor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Și deputatul Septimiu Bourceanu a transmis un mesaj. 

„A plecat dintre noi un om deosebit, un coleg implicat și un gospodar de seamă pentru comunitatea din Albești. Dumnezeu să te odihnească în pace, nea Gheorghe Modovan


Sursă foto/video: Facebook Eforie Online

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233