dobroge.tv

Live

Primăria Municipiului Constanța a intervenit pentru ca circulația pe drumurile din oraș să se desfășoare în condiții optime

Primăria Municipiului Constanța a intervenit pentru ca circulația pe drumurile din oraș să se desfășoare în condiții optime
05 februarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Având în vedere vremea nefavorabilă, faptul că vântul bate cu putere încă din timpul nopții, Primăria Municipiului Constanța a intervenit pentru ca circulația pe drumurile din oraș să se desfășoare în condiții optime.

A fost împrăștiat material antiderapant pe străzi, cu o atenție sporită pe poduri, bulevarde și stații de autobuz. De asemenea, mai multe echipe de intervenții ale societății care se ocupă de toaletarea copacilor acționează pentru îndepărtarea de pe carosabil a copacilor sau crengilor rupte de vânt. Până la această oră s-a intervenit pentru tăierea și ridicarea a 4 copaci și a mai multor crengi căzute.

„Echipele municipalității vor fi pregătite pentru a acționa oricând va fi nevoie, mai ales că potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, codul galben de vânt se prelungește pentru zona Dobrogei până mâine seară la ora 20:00. În acest interval, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu rafale, în general, de 50...70 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă în jurul a -3 grade.

Facem apel către toți participanții la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă”, transmite municipalitatea.

De asemenea, având în vedere că vântul suflă cu putere, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Puterea credinței

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233