dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O tânără de 33 de ani a murit la doar trei zile după ce a dat naștere unei fetițe: șapte copilași au rămas fără mamă

NAȚIONAL. O tânără de 33 de ani a murit la doar trei zile după ce a dat naștere unei fetițe: șapte copilași au rămas fără mamă
05 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în localitatea Scărișoara din Apuseni. O tânără de doar 33 de ani a murit la trei zile după ce a născut o fetiță. Femeii i s-a făcut rău, în această dimineață, fiind solicitat ajutorul ambulanței la 112.

Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanță SAJ cu medic au fost solicitați să intervină în localitatea Scărișoara la un caz medical (persoană inconștientă).

Potrivit ISU Alba, din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu o autoșenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță.

Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă. Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină.

Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale. Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Ulterior femeia a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au aplicat timp de câteva zeci de minute manevre de resuscitare, însă fără rezultat în cele din urmă find declarat decesul. Conform ISU Alba, bebeluşul nu are probleme medicale şi va fi transportat la Camera de primiri urgenţe Câmpeni.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie atât pentru familie cât și pentru noi toți cei implicați, în acest moment e un motiv de tristețe. Cu tristețe vă anunț faptul că mama copilașilor de la Scărișoara nu mai este printre noi, joi noapte aducând pe lume o fetiță urmând să apară ceva complicații cu starea de sănătate a mamei, fapt ce azi a condus spre decesul acesteia”, se arată pe rețelele de socializare.


Sursă foto: Răzvan C. / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233