dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un ''şmecheraş'' a înjurat un şofer, dar din maşină au coborât mai mulţi ''mascaţi''. ''A început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi'' - VIDEO

08 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 32 de ani a fost prins de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale în timp ce traversa strada prin loc nepermis, pe bulevardul Tomis din Constanța. Acesta a trecut chiar prin fața unei dubițe care a și oprit. Din interior au coborât mai mulți oameni ai legii care l-au atenționat pe bărbat că putea produce un accident.

Din imaginile surprinse pe rețelele de socializare se poate observa cum bărbatul devine recalcitrant și chiar traversează strada înapoi. Atunci, oamenii legii l-au imobilizat, l-au încătușat și l-au dus la secția de Poliție. Acum, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj.

"Au claxonat, au ieşit, i-au zis "du-te pe trecere, nu merge pe aici" şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face", a povestit un martor, pentru observatornews.ro.

Ce spun polițiștii

La data de 7 martie, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.


Sursă foto/video: TikTok

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233