dobroge.tv

Live

Astăzi, încă o familie din Constanța își îngroapă copilul mult iubit. Alina s-a stins împreună cu pruncul pe care îl purta în pântec - strigăt de durere al unei mame: „Cea mai neagră zi din viața mea”

Astăzi, încă o familie din Constanța își îngroapă copilul mult iubit. Alina s-a stins împreună cu pruncul pe care îl purta în pântec - strigăt de durere al unei mame: „Cea mai neagră zi din viața mea”
09 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Nenorocire într-o familie din Constanța. Alina, o tânără de 32 de ani, însărcinată în luna a noua, a murit zilele trecute, la Spitalul Județean Constanța. Ea va fi înmormântată astăzi, alături de fetița pe care o purta în pântec.

Surse din cadrul spitalului au declarat pentru Dobrogea TV că Alina a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. În acele momente, bebelușul nu mai prezenta semne vitale în pântec. Tânăra mamică a fost preluată de o echipă multidisciplinară de medici care au făcut tot posibilul să-i salveze viața.

Alina a fost supusă unei operații de cezariană, iar ulterior dusă la Secția de Terapie Intensivă, acolo unde a beneficiat de toate resursele terapeutice. Medicii au luat toate măsurile posibile pentru reechilibrarea ei însă, din păcate, tânăra de doar 32 de ani a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. Ea a fost resuscitată timp de aproape o oră, însă fără rezultat.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Mare de lacrimi după moartea Alinei

Vestea morții Alinei și a fetiței sale a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare. Și mama tinerei își strigă durerea.

Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei.

Am primit o veste devastatoare. O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”, a scris o fostă profesoară.

„Dragi colegi medici veterinari. Pentru fiecare dintre noi vin clipe grele. Se sting părinți, prieteni, cunoștințe. Colega noastră, dr. G. S., astăzi și-a pierdut fiica însărcinată în luna a-9-a !!!! Durerea nu o putem alina, dar vă rog să o ajutăm și pe ea ca o familie ce-i stă alături în aceste momente copleșitoare pentru pierderea suferită!!! Dumnezeu să o odihnească pe fiica ta ALINA și bebelușa ei nenăscută!!!.... Înmormântarea va avea loc joi, 09.03.2023, ora 13.00. Vă mulțumesc!”

„Alina ne-ai dat un exemplu de curaj, ambiție și puterea dorinței de a fi mamă. Copil bun și sensibil ai lăsat o tristețe mare în urma ta.Drum lin și plin de lumină suflet minunat”

„Suntem cu toții șocați! Dumnezeu s-o odihnească!”

„Dumnezeu s-o odihnească! Nu-mi vine să cred!”

„Cumplit! Nici nu credeam că ar mai fi posibil în vremurile noastre! Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace și putere familiei!”

„Suflet blând! Odihnă în pace mult prea devreme pentru tinerețea ta!”

„O doamne ce nedreaptă este viața! Alinuța dragă și frumoasă, Dumnezeu să te odihnească în împărăția cerurilor”


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233