dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Noi imagini cu scandalul dintre un ''şmecher'' şi oamenii legii. Mascaţii l-au scos cu forţa din shaormerie, după ce şi-a folosit prietena ''ca paravan să nu ajungă poliţiştii'' la el - VIDEO

CONSTANŢA. Noi imagini cu scandalul dintre un ''şmecher'' şi oamenii legii. Mascaţii l-au scos cu forţa din shaormerie, după ce şi-a folosit prietena ''ca paravan să nu ajungă poliţiştii'' la el - VIDEO
10 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Noi imagini cu scandalul care a avut loc pe bulevardul Tomis, din Constanţa, au fost publicate de sindicaliştii Europol .În videoclipul publicat pe o reţea de socializare, se vede cum bărbatul ameninţă şi înjură oamenii legii. Chiar şi atunci când oamenii legii se retrag către dubă, bărbatul continuă să-i ameninţe: ”Las că vă aranjez eu!”. Poliţiştii revin şi-l pun la pământ pe bărbat, în urletele femeii care-l însoţea, după care bărbatul este urcat în duba mascaţilor, potrivit observatornews.ro.

”De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au scris sindicaliştii, pe Facebook.

Scandalul a pornit după ce individul a traversat strada neregulamentar şi l-a înjurat pe şoferul care îl avertizase că nu a traversat pe trecerea de pietoni. La volan era, însă, un poliţist care ducea în misiune mai mulţi colegi de la trupele speciale.

 "Au claxonat, au ieşit, i-au zis: Du-te pe trecere, nu merge pe aici. Şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face", a spus un martor, pentru observatornews.ro.

Individul de 32 de ani nu este la prima abatere, fiind o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor. Acum, s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În luna noiembrie a anului 2020, "Valentino" a fost atacat cu un pistol cu bile de cauciuc pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. Valentino a fost condamnat la 1 an și 5 luni de închisoare, de către magistrații Tribunalului Constanța. La finalul anului 2020, a fost implicat într-un alt scandal în trafic, unde s-a lăsat cu bătaie şi ameninţări cu cuţitul.

UPDATE. Individul a fost reţinut pentru ultraj

La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

 La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun. La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.

 Sursă foto: observatornews.ro/Sindicatul Europol

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233