dobroge.tv

Live

''Pe unde a mers, a făcut praf''. Mai mulţi constănţeni s-au trezit cu maşinile avariate: martorii spun că şoferul ar fi fost băut şi că a lovit şi alte maşini. ''Pariez că o să scape''

14 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe maşini parcate au fost avariate după ce un bărbat a pierdut controlul volanului şi le-a lovit ca pe nişte popice. Accidentul a avut loc ieri seară, în jurul orelor 23.30, pe strada Pandarului, din Constanţa.

Oamenii care au auzit o bubuitură puternică, au ieşit afară, moment în care şi-au găsit maşinile avariate. Unii martori susţin că bărbatul ar fi fot băut şi că a părăsit locul accidentului. În total, 6 maşini au fost avariate. Aceştia au reţinut numărul maşinii şi au chemat Poliţia.

Pe un grup de Facebook dedicat şoferilor constănţeni. au fost postate fotografii cu dezastrul lăsat în urmă de bărbatul care a fugit apoi de la faţa locului.

Mai mult, unii internauţi au scris faptul că individul ar mai fi avariat alte trei maşini, înainte de a produce accidentul în care a distrus 6 autoturisme parcate.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost identificat de oamenii legii şi a fost condus la audieri pentru a se stabili dacă a urcat la volan deşi conumase băuturi alcoolice.

Ce spune IPJ Constanţa

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Pandurului din municipiul Constanța, s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Pandurului și ar fi lovit 6 autoturisme care erau parcate.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului. Acesta a fost, ulteior, identificat de polițiști, având la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vederea soluționării tamponării.

Sursă foto: Info Trafic Judeţul Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233