dobroge.tv

Live

''Vreau să cred că se va face dreptate pentru mama disperată''. Valeriu s-a dus la spital pentru o intervenţie la cot, dar nu a mai ieşit viu din sala de operaţie- avea doar 28 de ani. ''De foarte multe ori viața e nedreaptă''

''Vreau să cred că se va face dreptate pentru mama disperată''. Valeriu s-a dus la spital pentru o intervenţie la cot, dar nu a mai ieşit viu din sala de operaţie- avea doar 28 de ani. ''De foarte multe ori viața e nedreaptă''
16 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

S-a dus pentru o operaţie banală la cot, dar nu a mai ieşit viu din sala de operaţie. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, cercetător şi doctorand la Universitatea din Iaşi, a murit la Spitalul din Vatra Dornei, acolo unde a mers pentru o intervenţie chirurgicală la un cot, întrucât suferise o fractură în timp ce făcea sport. Conducerea spitalului afirmă că tânărul a fost dus în sala de operaţie şi a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după anestezie. Spitalul şi Poliţia au deschis anchete, scrie news.ro.

"Un tanar de doar 28 de ani a decedat astazi,15.03.2023, pe masa de operatie a Spitalului Municipal din Vatra Dornei!

Valeriu Stoilov, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei in data de 8 martie, acuzand dureri ale cotului, in urma unei accidentari involuntare, in cadrul unui meci de fotbal alaturi de prietenii lui. In urma investigatiilor medicale, Valeriu Stoilov a fost programat pentru o interventie chirurgicala in cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023.

Astazi, 15 martie 2023, tanarul s-a prezentat la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru interventie.

Din pacate tânărul a decedat in timpul interventiei chirurgicale din motive necunoscute!

Lucratorii de politie din cadrul Politiei Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetarile in acest caz, in cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, sub aspectul savarsirii infractiunii de "ucidere din culpa" !

La aceasta ora, directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa raspunda pentru a avea o pozitie manageriala, iar subordonatii acestuia au spus ca nu pot declara nimic pana la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc maine, 16.03.2023!

Valeriu Stoilov avea domiciliul in judetul Neamt si avea functia de cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" din Vatra Dornei!

"Odihneste-te in pace, drag coleg" este unul dintre zecile de omagii aduse in mediul online de catre colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov!

Sincere condoleante familiei!",a scris Radio Dorna, pe pagina de Facebook.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

"Încă nu ne revenim și nu putem accepta că ai plecat atât de subit dintre noi!!! Cuvintele sunt de prisos. Cu siguranță Dumnezeu îi cheamă pe cei buni mai repede. Drum lin către stele. Nu te vom uita niciodată!!! Vei rămâne mereu colegul nostru chiar dacă o să ne privești din cer! You will never walk alone!"

"Tragedie fără margini pentru toți cei care l-am cunoscut! Vreau să cred că se va face dreptate pentru mama disperată care tot ce își dorea astăzi era să își ia unicul copil sănătos acasă! Pentru cei doi bunici care își plâng nepotul drag care le alina și însenina bătrânețile! O imagine care ne-a marcat astăzi pe cei care am încercat să aflăm răspunsuri pentru această inexplicabilă și absurdă turnură de evenimente!!!"

"Ne vom aminti cu drag de tine. Odihnește-te în pace."

"Dumnezeu să-l odihnească!Valeriu Stoilov (Linu), 28 de ani, cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" Vatra Dornei (11.12.1994 - 15.03.2023)."

"Încă nu ne revenim și nu putem accepta că ai plecat așa de repede dintre noi!!! Cuvintele sunt de prisos. Cu siguranță Dumnezeu îi cheamă pe cei buni mai repede. Drum lin către stele. Nu te vom uita niciodată!!!"

"Era un profesionist de excepție. E greu și foarte trist să scriu despre el la trecut, când viitorul lui era luminos și de mare perspectivă științifică. Luna viitoare trebuia să susțină lucrarea de doctorat în geografie, la Universitatea din Iași și apoi în vara aceasta să se căsătorească. Îi ascultam cu mare interese lucrările științifice de cercetare pe care le susținea in cadrul CE MONT. Colegii l-au prețuit și iubit. Un suflet de copil cu o inimă de înger. Este o pierdere enormă pentru cercetarea științifică academică. O Doamne, de ce ne-ai lăsat fără Valentin? L-ai dorit așa de mult lângă Tine...?! Bunul Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!"

"Nu credeam că voi vorbi vreodată despre tine la trecut, dar de foarte multe ori viața e nedreaptă. Ne-am cunoscut de mici, pe terenul de joacă, iar tot ce a urmat de atunci a fost, fără doar și poate, cea mai frumoasă prietenie. Ar fi atât de multe de spus, dar simt că îmi este imposibil în momentele astea...

Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem!

Vei fi mereu în inima mea!

Dumnezeu să te aibă în paza Lui, prieten drag!"

"Coechipier, prieten! Da, tu! Nu-mi vine să cred, parcă ieri făcusem cunoștință și te-am integrat în grupul nostru de fotbaliști amatori...voiam să leg o prietenie și mai strânsă cu tine, dar Dumnezeu a hotărât că vei rămâne doar o amintire frumoasă pentru mine și cei dragi ție! Mult prea devreme dacă stai să mă întrebi pe mine, DA! Dar cum spusesem adineauri și celorlalți băieți de pe grupul de fotbal, viața e doar o păpădie suflată de vânt! Iubiți, iertați, aveți grijă de voi și de cei dragi vouă! Suntem prea mici în legătură cu planurile și gândirea supremă Lui Dumnezeu! Mereu te vom lua în lotul de 12 jucători! Condoleanțe familiei! Îmi va fi mereu dor de tine, Val!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233