dobroge.tv

Live

Trei poliţişti, bătuţi cu propriul baston de către un bărbat de 59 de ani

17 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Imagini ireale au fost surprinse în Brăial, acolo unde trei polițiști, printre care și o femeie, au fost bătuți cu propriul baston de către un bărbat de 59 de ani, pe care încercau să-l imobilizeze. Polițiștii au fost chemați pentru că bărbatul, extrem de agresiv, vandaliza mașina unui vecin.

Bărbatul s-a înfuriat și mai tare la vederea polițiștilor, astfel că s-a năpustit și asupra lor și i-a lovit, inclusiv pe polițistă. Ele este acum cercetat pentru ultraj şi distrugere, potrivit Observator News.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. „La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila”, transmite IPJ Brăila.

„Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant. În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere", se mai arată în comunicatul IPJ Brăila.

Sursă foo: stirilekanald.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233