dobroge.tv

Live

Dezbatere publică a regulamentului operatorilor economici din Constanța. Comercianții din Tomis III au depus cerere pentru a intra în posesia tarabelor, dar nu au primit niciun răspuns

20 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Comercianții din Tomis III spun că deși au depus cerere pentru a intra în posesia tarabelor nu au primit niciun răspuns. Au spus acest lucru la dezbaterea publică a regulamentului operatorilor economici din municipiul Constanța. Singura modificare a proiectului în ceea ce privește piețele vizează doar reducerea distanței de la 150 de metri la 100 metri.

"Modificarea are în vedere reducerea duistanței la 100 de metri, ceea ce se încearcă acum este să se pună în acord o situație care s-a petrecut cu o reglementare din punct de vedere juridic. Din punctul nostru și al meu de vedere nu trebuie să fie autorizată acolo acea activitate dacă hotărârea de consiliu spunea că distanța minimă este d 150 m. Încercăm acum să facem acest lucru, nu să atribuim amplasamente noi", a declarat Ligia PETRACHE, șef Serviciul Autorizare Activități Economice Primăria Constanța.

"Dumneavoastră acum, prin această modificare, nu faceți decât să precizați măsurătoarea și ați renunțat la 150 pentru că 150 erau de la ușa de la intrare și ați băgat 100 din centrul pieței. Asta e singura modificare la acest regulament, nu discutăm dacă mai aveți de gând, această primăria, să închiriați domeniul public, dacă veți mai amplasa sau nu tarabe. Ați modificat distanța în sensul că ați precizat-o că e din centrul pieței pentru că venea Poliția Locală și măsura de a ușa din spate de la incendiu. Vorbim de regulamentul agenților economici și de autorizare, au fost anulate autorizații pentru că nu respctau distanța de 150 m, nu de unde spusese primarul Făgădău de la ușa de la intrare și de spune, nu știu dacă primarul actual și poliția locală că de la ușa din spate. Asta este tot", a spus Mirela DOICESCU, avocat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233