dobroge.tv

Live

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi de până la 22 de grade

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi de până la 22 de grade
22 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vești bune de la meteorologi. Vremea se încălzește în Dobrogea și pe litoral, la finalul săptămânii. Temperaturile maxime vor atinge 22 de grade Celsius.

Miercuri, 22 martie, vremea va fi în general închisă și se va răci față de ziua precedentă, devenind normală termic. Cerul va fi mai mult noros. Ziua, pe arii extinse va ploua, iar noaptea aria precipitațiilor se va restrânge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Iar joi, 23 martie, vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua. La începutul intervalului mai sunt condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 16 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. Noaptea, izolat va fi ceață.

Și vineri, 24 martie, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu umele intensificari în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 19 grade, mai coborâte pe coastă (12...14 grade), iar cele minime între 5 și 7 grade. La începutul intervalului, izolat va fi ceață.

Sâmbătă, 25 martie, vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când izolat va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 22 grade, mai scăzute pe litoral 12...17 grade, iar cele minime între 7 și 9 grade.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233