dobroge.tv

Live

Echipa Dobrogea TV, pe podium la ediția din acest an a Cupei Presei la Tir

22 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Jurnaliștii din Constanța au lăsat, astăzi, pixul și microfonul pentru a-și arăta măiestria în tragerea la țintă cu pistolul. A fost Cupa Presei la Tir, organizată de polițiștii constănțeni iar Dobrogea TV a fost pe podium. Evenimentul face parte din activitățile dedicate Zilei Poliției Române.

De ziua lor, polițiștii constănțeni i-au provocat pe jurnaliști să își testeze dexteritatea în a trage cu o armă în poligon. A fost Cupei Presei la Tir.

Pentru a marca Ziua Poliției Române care se sărbătorește pe 25 martie, oamenii legii din Constanța vor organiza o serie de evenimente. Printre acestea se numără și Ziua Porților Deschise care va avea loc pe 23 martie.

„Este un moment important pentru orice instituție, mai cu seamă pentru Poliția Română, sărbătorim 201 ani de existență instituțională. Credem noi că de-a lungul celor două secole poliția a dovedit că este o instituție puternică în cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională”, a spus chestor de poliție Constantin GLUGĂ, inspector șef IPJ Constanța.

Echipa Dobrogea TV a fost pe podium la ediția din acest an a Cupei Presei la Tir.

Ultimul an a fost unul cu bune și cu rele pentru Inspectoratul Județean de Poliție Constanța. Pe de o parte s-a încercat găsirea unei soluții pentru a nu mai exista un deficit de personal, pe de altă parte afluxul mare de ucraineni care a îngreunat munca polițiștilor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233