dobroge.tv

Live

Controale ale polițiștilor constănțeni. Au fost depistați șoferi beți, drogați sau fără permis de conducere: unul dintre ei a fost implicat într-un accident

Controale ale polițiștilor constănțeni. Au fost depistați șoferi beți, drogați sau fără permis de conducere: unul dintre ei a fost implicat într-un accident
29 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Marți, 28 martie, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Plantelor s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism parcat și unul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Ulterior, acesta a fost identificat pe strada Traian din orașul Hârșova.

Deoarece emana halenă alcoolică, bărbatul, de 32 de ani, a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

***

Miercuri, 29 martie, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medeea, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și metamfetamină. Acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

***

Tot miercuri, în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Plopilor, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde, de asemenea, a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

***

Marți, 28 martie, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii, fiind sub influența băutuilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

***

Tot marți, 28 martie, în jurul orei 16.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 47 de ani, care acondus un autoturism, pe strada Constanței, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 86 km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233