dobroge.tv

Live

Se vor amenaja 35 de noi locuri de joacă, în Constanța

Se vor amenaja 35 de noi locuri de joacă, în Constanța
31 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În urma sugestiilor trimise de locuitori în ultimii ani la Primăria Constanța, dar și în urma identificării unor spații de către autoritatea locală, în municipiul Constanța vor fi amenajate 35 noi locuri de joacă în toate zonele orașului.

Cele 35 de spații au fost împărțite în trei loturi de 10, 7, respectiv 18 locuri de joacă, iar în momentul de față fiecare dintre ele se află în diferite etape pentru proiectare: la cel cu 10 locuri de joacă se finalizează întocmirea studiilor de fezabilitate, pentru cel cu șapte locuri se obțin certificatele de urbansim, iar în cazul celui cu 18 locuri de joacă în scurt timp se va semna contractul pentru proiectare. Odată încheiată această etapă urmează să se achiziționeze execuția lucrărilor și să se treacă la munca în teren.

„Cert este că municipiul Constanța va avea mai multe locuri de joacă moderne, cu elemente cât mai variate, ce vor fi amenajate ținându-se cont, în primul rând, de siguranța celor mici. Toate vor avea covor turnat din materiale care să atenueze impactul în cazul unor incidente”, transmite municipalitatea.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233