dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. De Paște, peste 300 de poliţişti au fost prezenți zilnic, în stradă

CONSTANŢA. De Paște, peste 300 de poliţişti au fost prezenți zilnic, în stradă
18 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

De sărbătoarea Paștelui Ortodox, peste 300 de poliţişti au fost prezenți zilnic, în stradă, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică. Dispozitivele de ordine și siguranță publică au acționat mai ales în zona lăcașurilor de cult, dar și pe principalele artere rutiere, pentru a preveni orice fapte antisociale și a crește gradul de siguranță rutieră.

În perioada 14-17 aprilie a.c., au avut loc numeroase manifestări religioase, cu un aflux important de persoane în zona lăcașurilor de cult, motiv pentru care Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa a dispus măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Astfel, zilnic, peste 300 de poliţişti, în principal din cadrul structurilor de Ordine Publică, Rutieră, Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, folosind aproximativ 90 de autospeciale și 17 aparate radar, au acționat, în această perioadă, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții optime.

Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au fost amplasate cu precădere în localități, în proximitatea lăcaşurilor de cult, pentru a preveni comiterea oricăror fapte antisociale și mai ales a infracțiunilor comise cu violență, dar și pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării circulaţiei şi combaterii vitezei excesive.


Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233