dobroge.tv

Live

''Cât ghinion să aibă acești doi copilaşi?''. Ionuţ şi Cristina se vor întâlni ''în ceruri'' - ea a murit după ce a născut băieţelul lor, Ionuţ s-a stins şi el după 2 ani. Copiii lor au rămas fără părinţi: ''A ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui!''

''Cât ghinion să aibă acești doi copilaşi?''. Ionuţ şi Cristina se vor întâlni ''în ceruri'' - ea a murit după ce a născut băieţelul lor, Ionuţ s-a stins şi el după 2 ani. Copiii lor au rămas fără părinţi: ''A ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui!''
24 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O tragedie care te lasă fără cuvinte s-a petrecut într-o familie din judeţul Olt. În decembrie 2020, Cristina s-a stins din viaţă după ce a dat naştere la al doilea băieţel, iar acum, soţul ei, Ionuţ s-a stins şi el din viaţă după un infarct. Doi băieţei au rămas fără ambii părinţi. Mesajele postate pe reţelele de socializare sunt extrem de dureroase.

Cristina s-a stins după ore de chin

Ionuţ şi Cristina Toncu locuiau în Corabia şi de Crăciun, în anul 2020, aşteptaul cel mai frumos cadou: cel de-al doilea copil, tot un băieţel. Pe data de 17 decembrie 2020, însă, Cristina a mers la medicul său şi i-a spus că are dureri de burtă. A cerut să rămână internată pentru că îi era teamă să nu păţească ceva copilul pe care-l purta în pântece. Medicul îi spusese că are o dilataţie pe col, dar trebuie să mai aştepte pentru a avea contracţii mai bune. Într-un final, băieţelul s-a născut fără probleme cu o greutate de 3,940 kg. După câteva ore, însă, starea Cristinei a început să se înrăutăţească. A făcut hemoragie intrauterină, iar sângerările nu s-au oprit nici cu tratament. Medicul i-a spus că trebuie să-i scoată uterul, dar Cristina nu a acceptat. A spus că ea îşi doreşte mult şi o fetiţă. În cele din urmă, a fost supusă intervenţiei chirurgicale, dar starea s-a agravat şi mai mult şi a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitată rapid şi s-a luat decizia să fie transferată urgent la Spitalul Clinic Judeţean din Craiova unde, însă, a decedat, scrie adevarul.ro.

Distruşi de durere, părinţii şi soţul Cristinei au mers la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru a vedea când este gata necropsia şi când pot ridica trupul neînsufleţit, „Fata mea a murit cu zile. Doctoriţa Truşcă mi-a băgat fata în pământ. I-am dat mii de euro şi ea mi-a omorât copilul. Acum pot să spună orice, dar eu ştiu că nu au avut grijă. De ce nu au transferat-o imediat la Craiova dacă au văzut că nu e bine? De ce au trimis-o în ultimul moment?", a spus, distrusă de durere, Florina Calistru, mama pacientei, pentru sursa citată.

Doctoriţa se apără însă şi spune că acuzaţiile rudelor sunt nefondate.

„A fost o luptă contra cronometru. Din păcate, când a intrat în sala de operaţie, la inducţia care i s-a făcut, a suferit stop cardiorespirator. A fost imediat resuscitată, dar pierdea mult sânge. Am hotărât s-o transferăm la Craiova pentru că avea nevoie de ventilator, era nevoie de continuarea resuscitării. Toate ventilatoarele noastre, însă, sunt puse la pacienţii COVID în stare gravă. Nu aveam ce să facem. Ne-am rugat de doctorii de la Craiova s-o primească, spuneau că sunt depăşiţi şi ei. Îmi pare nespus de rău, dar chiar am făcut tot ce am putut", a declarat Gheorghiţa Truşcă, medic la Spitalul din Caracal, pentru adevarul.ro.

Conducerea Spitalului din Caracal spunea atunci că a demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Ionuţ s-a stins şi el din viaţă

Ionuţ, militar profesionist, s-a stins şi el din viaţă la doar 35 de ani după ce a suferit un infarct pe 23 aprilie 2023. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare. A luptat mult ca medicii care ar fi contribuit la moartea soţiei să plătească, dar n-a mai trăit să vadă şi acest lucru. Doi copilaşi, doi băieţei, au rămas fără ambii părinţi.

"Dumnezeu sa te odihnească în pace alaturi de iubirea vieții tale, soția ta‼️ Au rămas doi copilași de care i-ai promis Cristinei ca vei avea grijă.  Acum cine mai are grijă de ei? Au rămas fără voi amândoi ???????????? Trebuia sa fii puternic pt copilașii tăi,sa nu ii lasi și fără tată ???????????? Nu imi vine sa cred prietene ????????????Ai fost un luptător,un om minunat ‼️???????? Ai iubito atât de mult pe Cristina încât dragostea voastră a ajuns sus in ceruri???????????? Sa aveți grijă de copiii voștri de acolo de sus‼️???????????????????????? Drum lin prietene ‼️???????????????????? Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească în pace"

"Cat ghinion sa aibă acești 2 copilasi ? Mama Cristina a murit la nașterea celui mic, astăzi a plecat în Cer și Ionut Alfred . Erau clienții mei de multi ani, de câteva zile el mi-a scris pentru niște haine...dar e târziu. ???? Păcat de acești copii frumoși, rămași orfani atât de mici"

"Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului,un leu care și-a protejat copiii mai mult decât pe propria viața,a plecat din ochii noștrii și a ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui! Nu te vom uita niciodata,soldatule! Acum esti înrolat in imparatia cerurilor și vei fii cu Dumnezeu alături de copiii tai,iar noi oamenii care te-am avut aproape îți vom întoarce ajutorul și dincolo de ceruri! Dumnezeu sa te ierte,uriașule!"

"Simt un gol imens în suflet.... un gol care.... ma termina pe dinăuntru ...... Cum e posibil asa ceva???? Doi copilași au rămas fără tine... doi copilași, sufletul tău..ce fac ei acum fără tine? Doar pe tine te mai aveau..au pierdut-o pe mamica lor și acum și pe tine....  Sunt atâtea întrebări fără răspuns.... ???????????????????????????? Odihna veșnică prietenul meu iubit! Nu pot sa cred... prefer sa cred ca este un coșmar! "

"Acum 2 ani de zile.. mama acestor copii a încetat din viata, astazi si tatăl lor.. nu mi gasesc cuvintele! Te iubim atat de mult Ionut si vom fi toata viata alături de copiii tai!"

"Câteodată viața e nedreaptă, dar cine suntem noi în fața lui Dumnezeu tu nu meritai soarta asta prietenul meu drag ????Dumnezeu sa te odihnească om bun"

"În urma tragedie în care Ionuț Alfred a murit astăzi 23 Aprilie 2023 din cauza unui infarct și nu sa mai putut face nimic pentru a-l salva. Venim către D_voastră cu acest cont bancar al Doamnei Cazacu Nicoleta Mădălina, vecina de casa cu Ionuț și prieteni de familie în localitatea Studinita Jud Olt. Corpul neînsuflețit a lui Ionuț Alfred se afla la medicina Legala. Oricine dorește sa ajute familia și cei doi copii orfani o poate face cu banii în conturile afișate.

Titular cont expus - CAZACU NICOLETA MĂDĂLINA. Acum 2 ani de zile.. mama acestor copii a încetat din viata, astazi si tatăl lor.."

"Știi care este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat pe această lume? Timpul. Pentru că așa cum venim, așa și plecăm. Cu mâinile goale.Fă-ți timp pentru a respira conștient, inspirând și expirând încet.." Dumnezeu sa te odihnească în pace Ionut Alfred ????????Ti-ai găsit liniștea lângă Cristiana....de acolo de sus aveți grija de îngerașii voștri..."

"Dumnezeu sa te ierte Ionuț! Nu imi vine sa cred ???? Un om prea bun,un tată minunat ???????? Ai plecat la iubirea vieții tale acolo sus in Cer???????? dar aici jos pe pământ, copiii tai minunați, sufletele tale ,cui le-ai lăsat? Dumnezeu sa te odihnească in pace om bun‼️????????Condoleanțe și multă putere familie pentru a trece peste acest necaz !"

Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233