dobroge.tv

Live

Droguri la tot pasul pe litoral. Zeci de tineri au fost prinși cu diferite substanțe interzise, oamenii legii au făcut şi percheziţii

01 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Deși litoralul este împânzit de forțe de ordine și politiști sub acoperire, cei care petrec la mare vorbesc de faptul că drogurile se găsesc la tot pasul. Zeci de tineri au fost prinși cu diferite substanțe la festivalul care are loc în stațiunea Mamaia. Printre ei se află și șase cetățeni străini. De asemenea, polițiștii antidrog au făcut și mai multe percheziții. Aceștia au descoperit stupefiante ascunse chiar și tablourile de pe pereți.

Un tânăr a fost prins vineri dimineață după ce a ieșit de la festivalul care are loc în stațiunea Mamaia. Când s-au apropiat de el jandarmii au văzut că tânărul avea în mână un plic cu un praf alb.

„ 22 de persoane au fost blocate de către colegii noștri jandarmi și de către agenții de pază de la intrarea festivalurilor aflate în derulare și nu li s-a permis participarea pentru că dețineau substanțe interzise din rândul celor psihoactive”, a declarat lt. col. Constantin MURARIU, purtător de cuvânt GMJ „Tomis” Constanța.

Zeci de persoane au fost oprite să intre la festivalurile de muzică de la mare și sâmbătă după ce asupra lor s-au găsit stupefiante. Pentru posesie de droguri sunt cercetați și turiști din Polonia, Irlanda, Spania, Anglia și Italia.

Jandarmii au urcat în dube în ultimele trei zile mai multe persoane care ar fi încercat să intre cu droguri la festivalul de muzică electronică.

Începând de joi și polițiștii au făcut mai multe percheziții. De pildă, pe 27 aprilie mai mulți cetăţeni străini au fost arestaţi după ce ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie.

"Din cercetări a reieșit că bănuiţii ar fi introdus în România, transportat, depozitat și deținut cantități însemnate de droguri de risc și mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfășoară în stațiunea Mamaia. 300 de comprimate de ecstasy, 70 de comprimate 2CB și 100 de grame de cocaină, 50 grame de ketamină, 10 grame de hașiș și 10 doze de metamfetamină", a declarat agent șef de poliție Ceară OLIMPIA, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

În Mamaia Nord, sâmbătă, polițiștii au găsit alte droguri într-o altă locuință.

„Au fost descoperite și ridicate peste 2 kilograme de droguri de mare risc, 9.000 de euro, 170 de lire sterline, 11.300 de lei, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile și un autoturism. Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile”, a precizat agent șef de poliție Ceară OLIMPIA, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

În aceeași zi au mai găsit alte câteva sute de comprimate de ecstasy și zeci de grame de cocaină, cannabis și ketamină.

Percheziții au avut loc și duminică. Aproximativ 200 de grame de ketamină au fost găsite de oamenii legii. Toate drogurile ar fi urmat să fie vândute participanților la festivalul care se desfășoară, în această perioadă, în stațiunea Mamaia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233